Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Потресна исповест популарне певачице: "Муж ми је једва остао жив! Инфицирала му се кожа"

Супруг популарне певачице једва преживео

1641059453_saska.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Певачица и ријалити учесница Сака Каран доживела је праву породичну драму током 2020. године. Како се тада писало, њен муж Александар је три недеље лежао на клиници за опекотине, јер је у том тренутку био у животној опасности, па су се лекари борили да спасу његов живот.

Прочитајте још: Муж наше познате водитељке био на самрти: "Све се дешавало у наше четири зида"

Александар је једва остао жив, јер је радио на једном експерименту са азотном киселом, а у једном тренутку ситуација је измакла контроли.

- Једва чекам да се ова година заврши, јер је мој муж имао пех и једва остао жив. Радио је један експеримент са азотном киселином, па се сав унаказио. Инфицирала му се кожа, па је лежао у клиници за опекотине у Звечанској. Сад је код куће и боље је, али и даље много бринем за њега - испричала је тада Сашка, а преноси "Мондо".

Међутим, током 2021. године Сашка и њен супруг Александар уживали су у љубави, прославили су све најлепше тренутке заједно.

Сашка је пре неколико месеци Александру честитала рођендан емотивном и дирљивом поруком на Инстаграм профилу уз њихову заједничку фотографију. А оно што су сви приметили јесте да се Газивода вратио нормалном начину живота након овог пеха.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas