Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест Тијане Дапчевић: Певачица проговорила о губитку бебе у трећем месецу трудноће

Певачица први пут јавно проговорила о болној теми

1654073276_dapcevic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Тијана Дапчевић, недавно је присуствовала прослави рођендана једних дневних новина и том приликом одговарала на питања из свог живота.

Прочитајте још: Наш глумац ћерку назвао по ЈОГУРТУ: Данас је права лепотица и кренула је очевим стопама (ФОТО)

Популарна певачица, представницима седме силе открила је и да је пре сина Вука, имала спонтани побачај који је био за њу велико болно искуство.

- Пре него што сам остала у другом стању с Вуком, имала сам побачај. У деветој недељи трудноће изгубила сам бебу! Толико сам желела да затрудним, и кад се то коначно десило, била сам пресрећна. А онда ми се цео свет срушио! Било ми је много тешко. За Милана и мене то је била највећа траума коју смо икад доживели. Имала сам срећу што сам тада налетела на докторку Снежану Ракић из ГАК "Народни фронт", која ми је спасла живот! И не само што ме је лечила већ ми је била и психичка подршка. Рекла ми је: "Само се опусти и за годину дана ћеш имати бебу!" Тако је и било - рекла је Тијана за Информе и додала да је губитак детата очврснуо њену и Миланову везу:

- Кад сам изгубила бебу, пролазили смо кроз пакао, али нисмо ни помислили да се растанемо. То нас је ојачало. Милан је увек био уз мене, па и у тим најтежим тренуцима.

- Одувек сам говорила да ћу да родим мушко дете, мајчиног сина, који ће да личи на мене. То је Вук! Заиста је исти ја, само је грађен на оца. Додуше, на Милана је и тврдоглав и упоран. Никад се нисам покајала што имам само једно дете, Вук ми вреди за десеторо. Милан и ја смо били седам година у браку, пропутовали смо цео свет и пожелели бебу. Прву бебу сам побацила, а онда нисам успевала да затрудним природним путем. Рекла сам му: "Ако не останем трудна до септембра, идем на вантелесну оплодњу!" Те 2007. године моја сестра Тамара Тодевска представљала је Македонију на Песми Евровизије, а ја сам јој радила медија план. Била сам концентрисана на то, нисам размишљала о детету и баш тад сам затруднела - рекла је за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas