Oglas
· · Komentari: 0

Naš glumac ćerku nazvao po JOGURTU: Danas je prava lepotica i krenula je očevim stopama (FOTO)

Branko Đurić Đura ima naslednicu koja poseduje više talenata, a mnogi su opčinjeni njenom lepotom

1654067275_djuric.jpg
Foto: A. Stanković
Oglas

Branko Đurić Đura poznat je glumac, režiser i reditelj. Posle uoge u seriji "Top lista nadrealista" postao je poznat, a pored toga on je i pevač i gitarista.

Međutim, malo ko zna da je njegova naslednica prava lepotica i da je krenula očevim stopama. Zala Đurić ima 23 godine, a priča kako je dobila ime krajnje je neobična.

Zala Đurić nedavno je napunila 23 godine, a priča o njenom imenu je posebna.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je njena majka Tanja, prenosi "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Đuric (@zalađuric)

Od tate je nasledila ljubav prema glumi i muzici, a na društvenim mrežama privlači pažnju i svojom lepotom.

Lepa Zala snimila je i pesmu pre šest godina, koju je komponovao upravo njen tata. Glumila je i u nekoliko filmova, a studije glume završila je u NJujorku. Za vreme studiranja radila je i kao bebisiterka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Đuric (@zalađuric)

Đurićeva naslednica otkrila je kolika joj je podrška otac i da li joj pomaže kada je karijera u pitanju:

- Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača. - prenosi "Blic".

-Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u LJubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u NJujork da ostvarim svoj san - otkrila je ona.

Branko Đurić sa glumicom anjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas