Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Потресна исповест Весне Ђогани: Певачица кроз сузе проговорила о тешком детињству

Популарна певачица присетила се тешког одрастања и кроз сузе открила непознате детаље свог одрастања

1615987140_vesna.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Весна Ђогани одрасла је са самохраном мајком, дете је растављених родитеља, отац није плаћао алиментацију, а мајка је због немаштине била приморана да је остави у Звечанској.

Прочитајте још: Милица Зарић искрено за Магазин Новости: Све о улогама, новим младим глумцима и "Тајни винове лозе"

- Живот ми није био леп, деведесете, тешко детињство, ратови… Много ствари ми је недостајало, а сад кад имам своју породицу, покушавам да надоместим све што ми је недостајало, то је нешто што не треба радити", рекла је Весна кроз сузе. Објаснила је да себи и својој деци жели да приушти скупе одморе и луксузне хотеле, не из комплекса, већ из потребе да буде окружена људима, јер јој је доста самоће и тишине у којој је одрастала.

Присетила се и своје учитељице која је приметила да је Весна паметна девојчица, али да са њом нема ко да учи и да јој показује, па се ангажовала и послала свог колегу да јој држи часове код куће бесплатно.

Весна је почела да добија петице у школи и приметила како је друштво боље прихвата и тако схватила да је "образовање много важније, него ко си, шта си и где си". Ишла је у основну школу на Дедињу, у коју су ишла деца богаташа, док је она живела са мамом у 25 квадрата.

Осврнула се на предрасуде и оно што је прати током читаве каријере:

- Омаловажавали су ме, јер сам Ђогани. Нервирало ме је на почетку све оно са чим су ме повезивали - говорили су да сам ја одговорна за Ђолетов и Слађин разлаз. Ја двадесет година имам иза себе са тим човеком, да ја њему нисам била довољна, ја не бих остала ту. Обратила сам се јавности након неколико месеци ћутања. Знала сам да ће ме то пратити читавог живота. Говорила је и о односу са Слађом, кроз лепе речи:

- Знала сам да ја њу не мрзим, да добро функционишемо. Схватила сам да ми то не можемо да променимо. Кад сам то схватила, позвала сам Слађу да снимамо дует. Она је ватрена црнка које је риба и по и изгледа симпатично, ја сам симпатична и могу да прођем - тада смо направили дует и знали смо да ће то бити огроман хит.

Први утисак о Ђолету стекла је чим га је срела на ходнику плесне школе и додала је да јој је он био највећи ауторитет у том периоду:

Прочитајте још: "Дневник мојих најинтимнијих емоција": Андрија Милошевић одлучио да открије све тајне приватног живота

- Слушала сам Ђолета за све што је говорио када сам ишла у плесну школу. Била сам штребер у то време и ишли смо заједно на концерте, турнеје и наступе са Драганом Мирковић. У то време смо ђускали са Драганом Мирковић, што је било веома значајно. У пола ноћи сам се враћала кући и ујутру ишла у школу. Имала сам ситну дневницу, то је мени тада значило - закључила је Весна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas