Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Milica Zarić iskreno za Magazin Novosti: Sve o ulogama, novim mladim glumcima i "Tajni vinove loze"

Glumicu Milicu Zarić smo do skoro gledali svake večeri u popularnoj tv seriji "Tajna vinove loze" koja je zabeležila ogroman uspeh i veliku gledanost.

1615821019_Milica-Zaric.png
Foto: Printscreen / Youtube / RTS Prikazuje
Oglas

Milica je za portal Magazina otkrila kako su izgledali prvi glumački koraci, da li je neke uloge tokom karijere odbila i da li se zbog toga pokajala i šta za nju znači pojam sreće. 

- Moji prvi glumački koraci su bili davno, bila sam član dečijeg omladinskog dramskog studija Radia-televizije Beograd od kada sam imala 9 godina, tako da sam učestvovala u mnogobrojnim radio i tv dramama i programima. Iz tog perioda najlepša sećanja nosim iz saradnje sa Milošem Radovićem. Sećam se tih snimanja jer smo svi radili sa radošću i uživali kao da se igramo.

  • Da li od brata često zatražite savet kada je posao u pitanju?

- Sa bratom se konsultujem kada osetim potrebu, za neku ulogu. Kada spremam pozorišnu predstavu, obično se savetujem sa rediteljem i kolegama unutar ekipe, dramaturgom i ostalim članovima autorskog tima. Volim kada osetim da je ekipa uspela da napravi, oko teksta ili na scenariju, zavereničku atmosferu, u najpozitivnijem smislu.

  • Glumili ste u brojnim projektima. Da li biste mogli da izdvojite jednu ulogu koja Vam je najviše "legla" i onu za koju ste uložili najviše truda i rada?

- Predajem se svim projektima koje prihvatim da radim, mislim da je to jedino pošteno. Uloga koju izdvajam je u komadu "Plinska svetlost", verovatno i zbog toga što sam se susrela sa magijom Petra Kralja, a na filmu, Sergej mi je jednom rekao da nema takvog osećaja kao kada snimaš prvi film i, zaista, imao je pravo, ima nešto posebno, neponovljivo u tome, pa izdvajam ulogu u filmu "Skoro sasvim obicna", priča Miloša Petričića.

  • Da li Vam se desilo da ste tokom karijere neku ulogu odbili?

- Odbijala sam uloge i u pozorištu, pa čak i glavnu ulogu na filmu iz mnogobrojnih razloga. Za većinu mi nije žao, ali zbog nekih odbijanja se kajem, jer gledajući neke serije žao mi je što nisam deo njih. Mislim da ne treba i ne može svaki glumac sve da igra, i odavno sam naučila i shvatila da sve što treba da odigram - odigraću.

  • Do pre neki dan gledali smo Vas u seriji „Tajna vinove loze“ u kojoj glumite lik Jelene Tomović, materijalno bogate ali neispunjene žene. Koji su prvi utisci kada ste dobili scenario, o čemu ste u tom trenutku razmišljali?

- Kada sam dobila scenario na čitanje, najviše sam razmišljala o motivima Jelene Tomović, kakav je njen odnos prema svetu i ljudima koje voli. I kako da je opravdam, a da ne bude karikatura.

  • Kako je Vaš lik kompleksan, da li ste tokom snimanja uspeli da dokučite motive postupaka i ponašanja Jelene Tomović?

- Motive sam morala da dokučim pre snimanja, kako bih mogla da je igram.

  • Kako biste Vi opisali pojam sreće? Šta on za Vas predstavlja?

- Sreću tražim i očekujem u malim stvarima, koje i nisu male, zavisi kako živite i gledate na život. Nadam se dobrom zdravlju i miru, a za sve ostalo mislim da svaki čovek treba da se potrudi i radi. Ne očekujem da mi išta padne sa neba.

  • U seriji glumi dosta mladih i talentovanih glumaca. Da li nekog od njih već vidite kao veliku zvezdu?

- Da li će neko postati zvezda zavisi od mnogo faktora, slažem se da se u seriji pojavilo puno divnih, mladih glumaca. Izdvojila bih Vanju Nenadić, rekla bih da je ona već pronašla svoj put, i Minu Obradović, koja ima veliku moć transformacije i za koju mislim da njeno vreme tek dolazi.

  • Serija je doživela veliku popularnost i brojne pozitivne kritike. U medijima se piše da će serija imati nastavak. Da li znate kako će se Vaš lik dalje razvijati i da li će Jelena i Vera uspeti da pronađu zajednički jezik.

- Drago mi je što je serija toliko gledana i što je doživela dobre kritike. Verujem da će biti nastavka. Kako će se razvijati moj lik, ne smem da otkrivam.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas