· · Komentari: 0
OTVORENO

Potresna ispovest Vesne Đogani: Pevačica kroz suze progovorila o teškom detinjstvu

Popularna pevačica prisetila se teškog odrastanja i kroz suze otkrila nepoznate detalje svog odrastanja

1615987140_vesna.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Vesna Đogani odrasla je sa samohranom majkom, dete je rastavljenih roditelja, otac nije plaćao alimentaciju, a majka je zbog nemaštine bila primorana da je ostavi u Zvečanskoj.

Pročitajte još: Milica Zarić iskreno za Magazin Novosti: Sve o ulogama, novim mladim glumcima i "Tajni vinove loze"

- Život mi nije bio lep, devedesete, teško detinjstvo, ratovi… Mnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo, to je nešto što ne treba raditi", rekla je Vesna kroz suze. Objasnila je da sebi i svojoj deci želi da priušti skupe odmore i luksuzne hotele, ne iz kompleksa, već iz potrebe da bude okružena ljudima, jer joj je dosta samoće i tišine u kojoj je odrastala.

Prisetila se i svoje učiteljice koja je primetila da je Vesna pametna devojčica, ali da sa njom nema ko da uči i da joj pokazuje, pa se angažovala i poslala svog kolegu da joj drži časove kod kuće besplatno.

Vesna je počela da dobija petice u školi i primetila kako je društvo bolje prihvata i tako shvatila da je "obrazovanje mnogo važnije, nego ko si, šta si i gde si". Išla je u osnovnu školu na Dedinju, u koju su išla deca bogataša, dok je ona živela sa mamom u 25 kvadrata.

Osvrnula se na predrasude i ono što je prati tokom čitave karijere:

- Omalovažavali su me, jer sam Đogani. Nerviralo me je na početku sve ono sa čim su me povezivali - govorili su da sam ja odgovorna za Đoletov i Slađin razlaz. Ja dvadeset godina imam iza sebe sa tim čovekom, da ja njemu nisam bila dovoljna, ja ne bih ostala tu. Obratila sam se javnosti nakon nekoliko meseci ćutanja. Znala sam da će me to pratiti čitavog života. Govorila je i o odnosu sa Slađom, kroz lepe reči:

- Znala sam da ja nju ne mrzim, da dobro funkcionišemo. Shvatila sam da mi to ne možemo da promenimo. Kad sam to shvatila, pozvala sam Slađu da snimamo duet. Ona je vatrena crnka koje je riba i po i izgleda simpatično, ja sam simpatična i mogu da prođem - tada smo napravili duet i znali smo da će to biti ogroman hit.

Prvi utisak o Đoletu stekla je čim ga je srela na hodniku plesne škole i dodala je da joj je on bio najveći autoritet u tom periodu:

Pročitajte još: "Dnevnik mojih najintimnijih emocija": Andrija Milošević odlučio da otkrije sve tajne privatnog života

- Slušala sam Đoleta za sve što je govorio kada sam išla u plesnu školu. Bila sam štreber u to vreme i išli smo zajedno na koncerte, turneje i nastupe sa Draganom Mirković. U to vreme smo đuskali sa Draganom Mirković, što je bilo veoma značajno. U pola noći sam se vraćala kući i ujutru išla u školu. Imala sam sitnu dnevnicu, to je meni tada značilo - zaključila je Vesna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.