Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Повукао се из јавности након велике породичне ТРАГЕДИЈЕ и оптужби за ЗЛОСТАВЉАЊЕ: Ево како данас живи познати глумац

Глумац се повукао из јавности након трагедије која га је задесила

1660567597_profimedia-0695655182.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Морган Фримен већ неколико година живи повучено и скромно, након скандала који га је задесио.

Наиме, његова унука, Едену Хајмс, избодена је на шеталишту у Њујорку. За убиство оптужен је њен тадашњи дечко Ламар Девенпорт.

Девенпорт је том приликом изнео језиве тврдње на рачун глумца. Он је њега тада оптужио да је имао аферу са својом унуком, те да он за то има и доказе.

О овом скандалу светски медији писали су месецима, а све се додатно закомпликовало када су трачеве пренеле и озбиљније новине. Тада се живот Фримана претворио у пакао.

Фото: Профимедиа

Ламар је као доказе приложио своју преписку са Еденом у којој се спомиње афера с Фрименом.

-Када причамо о твом деди, схвати да ће ту увек бити неке љубави јер си му потчињена.

-Не тражим савете од њега. Звао ме је да би ме питао... одгурнула сам га од себе не због тебе, већ зато што не треба да буде у мом животу - део је поменуте преписке.

Прочитајте још: Испливали нови детаљи трагедије са снимања филма "Рђа": Глумац ипак ЛАГАО ПОЛИЦИЈУ?

Наводи се да је глумац своју унуку, додуше нерођену, злоставлљао још кад је била мала. Многи су злочин покушавали да "оправдају" чињеницом да унука није биолошка, али наравно то злочин не умањује.

-Имам милионе долара у банци, али не могу да купим здравље да спасем свој живот. Имам породицу и милионе фанова широм света, али сада сам сасвим сам. Живео сам свој живот на погрешан начин и не желим да се то догоди и вама - рекао је Фримен једном приликом.

Фото: Профимедиа

Познати глумац се након овог скандала повукао из јавности и престао да снима филмове. Тренутно живи скромно, тако што води један ресторан.

Прочитајте још: Вил Смит примећен са супругом први пут од доделе Оскара и још једног извињења комичару

Упамћен ће остати и по томе што је одбио да слави месец црнаца. Његов став по питању расизма је јасан. он сматра да је једини начин да се расизам укине тај да престане да се прича о њему. Не постоји месец белаца, тако да не би требало да постоји ни месец црнаца, његов је став. е белаца. Тада је за крај је поручио водитељу:

-Престаћу да те називам белцем ако и ти мене престанеш да називаш црнцем.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas