Oglas
· · Komentari: 0
glumac

Vil Smit primećen sa suprugom prvi put od dodele Oskara i još jednog izvinjenja komičaru

Glumac Vil Smit i njegova supruga Džada Pinket-Smit primećeni su zajedno prvi put od incidenta koji se dogovdio na dodeli Oskara

1660547747_b27e5628cc059462d5a58c49ddef0f3a90c5fdcd.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Par je fotografisan nakon što je glumac prošlog meseca u video snimku pozvao komičara Krisa na razgovor. Tada je rekao da mu žena nije sugerisala da udari Krisa nakon što se komičar našalio na njen račun.

Činilo se da su bili dobro raspoloženi dok su hodali ka automobilo, a Vil je čak pozdravio obožavaoca.

Pročitajte još: NIKOLA ROKVIĆ objavio zanimljivu fotografiju i zaintrigirao javnost: Da li je otkrio POL DETETA?

Foto: profimedia

Vil je na 94. dodeli Osakara u martu osvojio i nagradu za najboljeg glumca, a pre toga dogodio se šamar o kome svet govori i mesecima kasnije. Od tada se izvinio komičaru Krisu Roku jer ga je udario i dao ostavku na Akademiji filmskih umetnosti, koja mu je zabranila dodelu nagrada na 10 godina, iako još uvek može da bude nominovan i osvoji neku od  nagrada.

- Došao sam do Krisa i poruka koja mi je stigla je da on nije spreman da razgovara, a kada bude, on će se javiti. Zato ću ti reći, Kris, izvinjavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. a ja sam tu kad god ste spremni za razgovor. Želim da se izvinim svojoj deci i porodici zbog svega što sam uradio - iskren je bio Vil u videu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas