Oglas
· · Komentari: 0

Povukao se iz javnosti nakon velike porodične TRAGEDIJE i optužbi za ZLOSTAVLJANJE: Evo kako danas živi poznati glumac

Glumac se povukao iz javnosti nakon tragedije koja ga je zadesila

1660567597_profimedia-0695655182.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Glumac Morgan Frimen već nekoliko godina živi povučeno i skromno, nakon skandala koji ga je zadesio.

Naime, njegova unuka, Edenu Hajms, izbodena je na šetalištu u NJujorku. Za ubistvo optužen je njen tadašnji dečko Lamar Devenport.

Devenport je tom prilikom izneo jezive tvrdnje na račun glumca. On je njega tada optužio da je imao aferu sa svojom unukom, te da on za to ima i dokaze.

O ovom skandalu svetski mediji pisali su mesecima, a sve se dodatno zakomplikovalo kada su tračeve prenele i ozbiljnije novine. Tada se život Frimana pretvorio u pakao.

Foto: Profimedia

Lamar je kao dokaze priložio svoju prepisku sa Edenom u kojoj se spominje afera s Frimenom.

-Kada pričamo o tvom dedi, shvati da će tu uvek biti neke ljubavi jer si mu potčinjena.

-Ne tražim savete od njega. Zvao me je da bi me pitao... odgurnula sam ga od sebe ne zbog tebe, već zato što ne treba da bude u mom životu - deo je pomenute prepiske.

Pročitajte još: Isplivali novi detalji tragedije sa snimanja filma "Rđa": Glumac ipak LAGAO POLICIJU?

Navodi se da je glumac svoju unuku, doduše nerođenu, zlostavlljao još kad je bila mala. Mnogi su zločin pokušavali da "opravdaju" činjenicom da unuka nije biološka, ali naravno to zločin ne umanjuje.

-Imam milione dolara u banci, ali ne mogu da kupim zdravlje da spasem svoj život. Imam porodicu i milione fanova širom sveta, ali sada sam sasvim sam. Živeo sam svoj život na pogrešan način i ne želim da se to dogodi i vama - rekao je Frimen jednom prilikom.

Foto: Profimedia

Poznati glumac se nakon ovog skandala povukao iz javnosti i prestao da snima filmove. Trenutno živi skromno, tako što vodi jedan restoran.

Pročitajte još: Vil Smit primećen sa suprugom prvi put od dodele Oskara i još jednog izvinjenja komičaru

Upamćen će ostati i po tome što je odbio da slavi mesec crnaca. NJegov stav po pitanju rasizma je jasan. on smatra da je jedini način da se rasizam ukine taj da prestane da se priča o njemu. Ne postoji mesec belaca, tako da ne bi trebalo da postoji ni mesec crnaca, njegov je stav. e belaca. Tada je za kraj je poručio voditelju:

-Prestaću da te nazivam belcem ako i ti mene prestaneš da nazivaš crncem.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas