· · Коментари: 0
ВИП

Позната фолкерка је волела КРИМИНАЛЦА, а онда и сама завршила ИЗА РЕШЕТАКА: Повукла се са сцене, а данас изгледа ФЕНОМЕНАЛНО! (ФОТО)

Лела Андрић се појавила на естради као веома имућна жена која је одлучила да се опроба у певању.

1623483518_lela-sndric.JPG

Увек је била атрактивна и изазовна, са витком линијом и плавом косом која јој је била заштитни знак, а судећи по најновијим фотографијама, и даље је згодна и увек дотерана.

Осим певања Лела је била и власница бутика у којем је радила њена млађа колегиница Оља Карлеуша којој је како су обе истицале помогла у почетку музичке каријере.

Својевремено је интернетом кружила њена фотографија на којој је у пољупцу са Ђорђем Божовићем Гишком, једним од најпознатијих криминалаца тог времена, а спекулисало се и о бројним аферама.

Она се на ту тему никад није огласила, те није ни потврдила али ни демантовала бројне гласине.

Колико су Лела и Гишка били заједно, и даље је оставо непознато.Она је 2005. године осуђена на 11 месеци затвора и три године условне казне, зато што је на превару узела новац од швајцарског држављанина Курта Аленспаха, који ју је својевремено тужио.

Како је "Блиц" тада писао, Аленспах је Андрићевој на позајмицу, у више наврата, дао поменути новац ради, како му је она рекла, изградње хотела на Тари.

Према оптужници, она је Аленспаху обећала место директора хотела, као и то да ће од зараде вратити позајмицу. Аленспах је, међутим, тврдио да је остао ‘кратак’ за скоро милион франака.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.