Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Позната глумица открила непознате детаље о Милану Марићу: "Знам га у душу"

Популарна глумица испричала детаље са снимања серије "Беса"

1638714319_glumica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Глумица Милица Гојковић која је једна од главних протагонисткиња серије „Беса“, данас је на телевизији К1 говорила о другој сезони ове популарне серије и колеги Милану Марићу који јој је партнер у овом пројекту. 

Прочитајте још: ХОЛИВУДСКИ глумац Кијану Ривс користи градски превоз, хонорар са филмова пребацује колегама, али ево које ТРАГЕДИЈЕ стоје из његове приче

- Жене су у другој сезони присутније и драго ми је због тога, јер су већ јако дуго женски ликови неправедно запостављени. Баш као и сви гледаоци, и ја сам жељно ишчекивала почетак емитовања друге сезоне. Задовољна сам како изгледају прве две епизоде, мада ми никада није свеједно када себе гледам на екрану – признала је млада глумица у емисији „Кец на једанаест“.

-  Гледам и враћам филм како је било, јер на снимању будеш и задовољан и нездовољан како си одиграо. Стално имаш борбу са собом, питаш се да ли је могло боље, да ли је то неком довољно, јер мени никад није довољно. Увек може боље – рекла је с осмехом Милица. 

Када је реч о колеги Милану Марићу који јој је директни партнер у „Беси“, Милица каже да се њих двоје јако дуго знају. 

- Као јако млади смо заједно ишли у позориште „Дадов“ и свашта смо заједно прошли. Играти са њим за мене је природно и логично. Знам га у душу и супер се осећам поред њега. Сјајан је у томе што ради и веома је посвећен – казала је Милица на К1. 

О томе шта ће се надаље дешавати у наставку серије Милица је кратко рекла: Биће ме још, гледаћете ме. Шармантну глумицу гледаћемо од овог викенда и у серији „Нечиста крв“.  

- Од сутра ће се приказивати сваког викенда и много ми је драго што гледамо добре и квалитетне серије на различитим телевизијама. Болно је шта су све жене морале да истрпе и каква је била женска судбина – казала је Милица Гојковић. - Нела Михаиловић и ја само се тако добро препознале да нисмо много ни причале. Само смо се погледале и било ми је јасно како би све требало да изгледа.  

Прочитајте још: "Не знам који је циљ тога": Марија Шерифовић послала ЈАСНУ ПОРУКУ о разводу Јоване и Салета

 

Милица је Бошку Јаковљевићу казала да је оно што у њеној каријери следи серија „Бунар“, и да је уживала гледајући прву сезону серије „Црна свадба“. 

- Она ми је у последње време била најинтересантнија и „катабаза“ ми је постала омиљена реч, свуда је и стално употребљавам – казала је с осмехом глумица у емисији „Кец на једанаест“. -  Тренутно нисам ангажована у позоришту па имам времена за себе, за живот и људе које волим. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas