Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Позната глумица открила: Тома Здравковић је сигурно волео Гоцу!

Филм "Тома" обара све рекорде гледаности

1633703838_sanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Млада глумица Сања Марковић која је за улогу Гоце Здравковић у филму „Тома“ на Филмским сусретима у Нишу добила награду за најбољу женску епизодну улогу, емотивно је говорила о својој роли у филму, о Гоци и Томи. 

Прочитајте још: Мадона ЗАПРЕПАСТИЛА СВЕ у познатој емисији: Пузала по столу, подизала хаљину и водитеља оставила у шоку (ВИДЕО)

- Сигурна сам да је Тома волео Гоцу – казала је Сања у емисији „Кец на једанаест“. – Гоца је увек ту била за њега, за његове пријатеље. Можда је најсправније рећи – за све његово. Када сам је пре неколико дана упознала, баш код вас на телевизији, рекла ми је реченицу која можда то најбоље описује: Моје је било да га испратим и да га дочекам. И зато сам сигурна да је Тома био опчињен њеном добротом. Она је увек знала шта је најбоље за њега. 

Сања је казала да је знала готово све његове песме јер воли народну музику, али да пре филма о његовом животу готово да није знала ништа. 

Тома је волео Гоцу

- И када сам добила улогу у филму, више сам се бавила Гоциним животом, али наравно, кроз њу сам упознала и њега. И онда сам га заволела скроз – казала је глумица с осмехом. – Волим народну музику. Ноћима сам са пријатељима слушала мог омиљеног Шабана Шаулића и „Утјеху“, то ми је омиљена песма, ти стихови су чиста поезија. И тада сам у шали рекла да бих волела да играм Шабанову Гоцу. Сутрадан сам добила позив за кастинг, за улогу Гоце, Томине жене. Мислила сам, наравно, да се неко шали са мном – казала је Сања. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas