· · Коментари: 0

"ПОЗНАВАТИ ТЕ БИЛА ЈЕ ПРИВИЛЕГИЈА": Катарина Грујић опростила се од Игора Старовића фотографијом из детињства (ФОТО)

Познате личности опраштају се од популарног певача који је преминуо после краће болести. Последње збогом упутила му је и Каћа Грујић.

1652812555_kg.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Сања Маринковиц

Фронтмен групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је у 56. години услед болести. Игор је умро на Другој хирушкој клиници, како сазнаје Курир. Игору је пукла аорта, а битку са животом изгубио је након пет дана.  

Прочитајте још: ТУГА: Напустио нас певач групе "Дивљи кестени" после краће болести

Вест о певачевој смрти растужила је његове бројне колеге који се од њега опраштају. Многи су поделили своје жаљење и на друштвеним мрежама. Међу њима је и Катарина Грујић која се од Игора опростила постављајући заједничку фотографију:

На слици Катарина се опростила уз следеће речи:

"Био си мој идол и омиљени певач. Познавати те била је привилегија. Путуј са анђелима". На фотографији види се Катарина на којој као девојчица позира у Игоровом загрљају.

Од Игора се опростила и водитељка Драгана Катић. Они су били у емотивној вези пре две и по деценије, али су остали добри пријатељи. "Стварно сам се потресла и јако ми је тешко. Игор и ја смо имали везу пре више од неких 25 година и заиста смо остали добри пријатељи и у лепим односима. Игор је био уметник, мало људи зна да је био дипломирани арехеолог и да је то била његова друга љубав, поред музике и стваралаштва којим се бавио. Баш ми је тешко и баш ми је жао", рекла је она за "Гранд Онлине".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.