Oglas
· · Komentari: 0
KRV NIJE VODA

Prabaka Elene Karaman Karić je bila Peruanka, a za nju je u Dalmaciji napravljena jedna od NAJLEPŠIH VILA, koja postoji i danas! (FOTO)

Prelepa ljubavna priča.

1636793440_Untitled1588.png
Foto: Printskrin/Instagram/ elenakaraman.essenceofliving
Oglas

Za ćerku Verice Rakočević, Elenu Karaman Karić, duhovnost i traženje sebe je već nekoliko godina prioritet. Neretko se nalazila na meti javnosti zbog svoji kontroverznih ritualna.

Kad Dalmatinac oženi Peruanku

Ovog puta, Elena Karaman Karić je na svom Instagram profilu objavila dirljivu ljubavnu priču između njenog pradede i prababe i povezala je sa svojim putovanjem:

Nekada davno, jedan Antonio doveo je ljubav svog života iz dalekog Perua u svoju rodnu Dalmaciju, i na ostrvu Kolocep nedaleko od Dubrovnika sagradio joj najlepšu kuću u kraju.. Vila Magdu..

Imam mnogobrojnu familiju u Peruu, u gradu Čiklaju, na 3.000 metara nadmosrske visine

Magdalena je bila mala žena, velikog srca. Sećam je se maglovito a osećam svakom ćelijom.. bila mi je i ostala vodič na putu duše kojim sam se uputila pre puno godina. Onaj put koji ima jedno jedino odredište, a to je povratak u srce .. u onu najautenticniju verziju sebe.

Po priči moje mame po Magdaleni, mojoj prabaki sam dobila ime..

Pročitajte još: VIL SMIT želeo da pozove HALE BERI U SVOJ HAREM: "Shvatio sam da ako ne mogu da zadovoljim jednu ženu, onda ne mogu ni 25" (FOTO)

NJena energetska esencija me je odredila po mnogo čemu.. vratila u njen rodni Peru gde je danas kuća moje duše, gde sam na vrhovima Anda doživela prve inicijacije sa Quero šamanima i dobila blagoslove koji su u mnogome odredili moju sudbinu..

Danas jedan Antonio i jedna (Magda)Elena u jenom malom primorskom gradu bude sećanje na detinjstvo u Vila Magdi, na svoje pradidu i nonu ( kako smo je svi u porodici zvali ).

Elena ima dalmatinske i peruanske krvi, a uz činjenicu da joj je majka Verica sa Kosova, sve ovo joj daje bogato genetsko nasleđe.

Porodica u Peruu

Pre mnogo godina, u jednom intervjuu, Elena je otkrila da joj je peruansko poreklo česta inspiracija za dizajn.

Pročitajte još: VERICA RAKOČEVIĆ za Magazin Novosti otkriva u čemu se oseća najprijatnije i šta žene NIPOŠTO ne bi trebalo da nose

- Moja baka je Peruanka i bliska mi je civilizacija Inka. Ne kažu džabe da krv nije voda, zato mi je bakin peruanski nakit često bio inspiracija za dizjaniranje – rekla je Elena za emisiju Ekskluziv, a za Story.rs dodaje da ima u planu posetu Peruu te otkriva da joj brojna rodbina živi u gradu Čiklaju.

-Imam tamo brojnu familiju koju planiram da posetim. Moj otac se pomalo ljuti što do sada nisam putovala u Peru, ali mi je potrebna posebna priprema za nadmorsku visinu od oko 3.000metara, kolika je u proseku u regionu oko grada Čiklaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas