Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРАВИ РАЈ: Завирите у раскошни дом Николе Ђуричка у Лос Анђелесу - Од малог стана до куће са ДВА СПРАТА (ФОТО)

Популарни глумац преселио се пре неколико година са женом и двоје деце у Америку

1689078739_aerodrom_12032023_0013.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Никола Ђуричко се у Србији прославио радом у бројним телевизијским и позоришним пројектима, а у договору са супругом Љиљаном он се преселио чак на други континент. Никола Ђуричко је направио каријеру и тамо, а добио је улогу у серији “Странгер Тхинкс, једној од најпопуларнијих на Нетфлиx платформи.

Он је само неколико пута показао свој дом, а последњи пут је то било за његов рођендан где је у дневној соби породичне куће дувао свећице.

Дом Николе Ђуричка у Америци био је у почетку мали стан, сад је то раскошна кућа на два спрата са модерним скупоценим намештајем.

Глумац је својевремено за магазин "Глориа" испричао како гледа на одлазак из Србије и шта ради у Лос Анђелесу.

- Моја цела породица се преселила, то је велика и узбудљива авантура за све нас. Нисам ја отишао из Србије, то звучи фатално, а ствари заиста нису такве. Ја ћу увек радити и стварати и у Србији, али Америка је огромно тржиште и планирам баш у Лос Анђелесу да се усавршавам. Ово је град који годишње има 300 сунчаних дана и највеће ТВ и филмске студије, а ја сам глумац", рекао је он тада.

Свакодневница у Америци за породицу Ђуричко изгледа овако:

"Ми доручкујемо заједно, а онда Љиља одведе Ђорђа у школу која је баш близу, док ја возим Нађу у њену школу. У колима слушам дискове за учење шпанског језика. Онда обављамо дневне обавезе, спремамо се за тест из вожње, истражујемо град, бакћемо се са бирократијом, читамо сценарије, дружимо се са пријатељима... Обично, као и сви", рекао је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas