Oglas
· · Komentari: 0

PRAVI RAJ: Zavirite u raskošni dom Nikole Đurička u Los Anđelesu - Od malog stana do kuće sa DVA SPRATA (FOTO)

Popularni glumac preselio se pre nekoliko godina sa ženom i dvoje dece u Ameriku

1689078739_aerodrom_12032023_0013.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Nikola Đuričko se u Srbiji proslavio radom u brojnim televizijskim i pozorišnim projektima, a u dogovoru sa suprugom LJiljanom on se preselio čak na drugi kontinent. Nikola Đuričko je napravio karijeru i tamo, a dobio je ulogu u seriji “Stranger Thinks, jednoj od najpopularnijih na Netflix platformi.

On je samo nekoliko puta pokazao svoj dom, a poslednji put je to bilo za njegov rođendan gde je u dnevnoj sobi porodične kuće duvao svećice.

Dom Nikole Đurička u Americi bio je u početku mali stan, sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem.

Glumac je svojevremeno za magazin "Gloria" ispričao kako gleda na odlazak iz Srbije i šta radi u Los Anđelesu.

- Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac", rekao je on tada.

Svakodnevnica u Americi za porodicu Đuričko izgleda ovako:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Shobot (@filipshobot)

"Mi doručkujemo zajedno, a onda LJilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi", rekao je on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas