Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пре 25 година јавност је упознала Ану Николић: Овако је изгледао њен први наступ на РТС-у (ВИДЕО)

Ана је привукла велику пажњу када се појавила на јавној сцени

1688369252_ana_nikolic_10062023_0106.JPG
Фото: ATA images
Oglas

Ана Николић недавно је забринула обожаваоце када се појавио снимак на коме се виде ране и ожиљци на лицу.  У истом видеу, певачица моли и да јој се пошаљу паре јер на рачуну има само 100 динара.

Након објављивања снимка огласила се и певачица Јелена Карлеуша која је Ани пружила подршку.

- Свако може да осуди, свако има своје мишљење, свако може да исмева и сажаљева, вређа једну жену.... Али не може свако да буде човек. Ана, главу горе и буди јака. Због себе и свог имена, због своје породице, због публике која те памти у најлепшем светлу и због свог детета - написала је Јелена Карлеуша на Инстаграм сторију.

Многи сматрају да се певачица налази у лошем стању и да треба да потражи помоћ. Како је годинама важила за једну од најлепших и најзгоднијих певачица, обожаваоци су изненађени садашњим Аниним издањем.

Подсећамо, њен први наступ био је на Трећем каналу РТС-а 1998. године. Тада је Ана имала 20 година, а певала је велики хит Марине Перазић, "Појешћу све колачиће".

Већ тада су јој прогнозирали блиставу каријеру, која је након првог појављивања ишла узлазном путањом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas