Oglas
· · Komentari: 0

Pre 25 godina javnost je upoznala Anu Nikolić: Ovako je izgledao njen prvi nastup na RTS-u (VIDEO)

Ana je privukla veliku pažnju kada se pojavila na javnoj sceni

1688369252_ana_nikolic_10062023_0106.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Ana Nikolić nedavno je zabrinula obožavaoce kada se pojavio snimak na kome se vide rane i ožiljci na licu.  U istom videu, pevačica moli i da joj se pošalju pare jer na računu ima samo 100 dinara.

Nakon objavljivanja snimka oglasila se i pevačica Jelena Karleuša koja je Ani pružila podršku.

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu.... Ali ne može svako da bude čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetlu i zbog svog deteta - napisala je Jelena Karleuša na Instagram storiju.

Mnogi smatraju da se pevačica nalazi u lošem stanju i da treba da potraži pomoć. Kako je godinama važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica, obožavaoci su iznenađeni sadašnjim Aninim izdanjem.

Podsećamo, njen prvi nastup bio je na Trećem kanalu RTS-a 1998. godine. Tada je Ana imala 20 godina, a pevala je veliki hit Marine Perazić, "Poješću sve kolačiće".

Već tada su joj prognozirali blistavu karijeru, koja je nakon prvog pojavljivanja išla uzlaznom putanjom.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas