Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

"Пре Меган Хари је имао озбиљних проблема са БЕСОМ": Биограф принцезе Дајане открио НЕВЕРОВАТНЕ детаље о принчевом животу

"Док није упознао Меган, принц Хари је тражио своје место под сунцем, и због тога је често грешио", сматра биограф.

1635451120_hari-i-megan.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/бТВ Медиа Гроуп
Oglas

Биограф принцезе Дајане, Ендру Мортон, изненадио је јавност када је открио да принц Хари "није знао шта ће са собом" све док није упознао Меган Маркл.

Наиме, Мортон је Харија описао као изузетно љутог младића, који је имао озбиљних проблема с бесом.

Прочитајте још: Меган Маркл НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Тијару принцезе Дајане неће наследити Лилибет, већ неко ДРУГИ (ФОТО)

"Мислим да је она, кад су се упознали, инсистирала на томе да он потражи помоћ", рекао је он у разговору за "Роyал" подкаст, преноси "Даилy маил".

"Међутим, две или три године пре тога он је био један много љут мушкарац и 'није знао где удара'. Папарацо фотографи су га посебно 'избацивали из шина'. Тетурао се из барова, ма, било је и горих ствари. У потпуности је изгубио компас", наставио је Мортон, и закључио:

"Баш није знао где ће пре. У то време покушавао је да пронађе своје место под сунцем како је знао и умео. Тешко му је био да се помири са извесним стварима које му је живот донео и однео, био је млад. Није то био Хари каквог данас знамо. То како се он понашао наденуло му је разне епитете", испричао је биограф.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas