Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВДА

Пре Новака, аустралијски суд ПОБЕДИЛА Цеца! Прогласили је "непожељном", а онда је почела борба (ФОТО)

Након драматичног случаја на аеродрому, Новак Ђоковић победио је државу Аустралију на Федералном и породичном суду у Мелбурну, чиме му је дозвољено да уђе на територију земље и дата шанса да наступи на Аустралијан опену за недељу дана.

1641892821_ceca_sud_dolazak_23092020_0037.jpg
Фото: ATA
Oglas

Новак није једини од домаћих јавних личности који се борио за правду у Аустралији, а међу њима нашле су се и три певачице.

Цеца против Аустралије

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић је још 2005. проглашена непожељном од стране тадашњих власти у Аустралији. Цеца била је одбијена за Аустралијску визу зато што су се на друштвеним мрежама појавиле фотографије са ратишта из Вуковара давне 1991. непознате девојке која само ликом подсећа на њу.

Прочитајте још: "Рекла сам ДА новом ауту и Дарку": Лазић верио Барбару ВЕЛЕЛЕПНИМ прстеном (ФОТО)

Цеца је тужила државу Аустралију јер су је због тих фотографија одбили за визу. Она и тадашњи менаџер Рака Марић су били сведоци, а приложили су и видео на којем се јасно види да она није била у Вуковару већ друга особа која само подсећа на њу. Цеца је тај спор и добила, те је после свега и путовала у Аустралију без проблема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Борба за старатељство

И певачица Тања Савић је доживела праву драму на аустралијском суду, када је водила правну битку око старатељства над синовима Максимом и Ђорђем која је трајала тачно годину дана.

Тањин супруг Душан је у априлу 2020. године одвео децу у Аустралију, и тада је кренуо прави пакао. Суд је прво доделио оцу старатељство али је Тања захваљујући адвокатима успела да врати синове. Наиме, према речима певачице, суд је 12. марта донео одлуку, која је постала правоснажна, да деца припадају њој. Спекулише се да је Тања дала адвокатима право богатство како би исе изборила за правду, али о томе никада званично није говорила.

Забрана уласка у земљу

Године 2020. као бомба је одјекнула вест да је певачица Романа Панић ухапшена у Аустралији због пљачке банкомата. Она је провела два месеца у аустралијском затвору и има забрану уласка у земљу наредне три године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Романа је поводом тог случаја својевремено изјавила: "Одслужила сам казну од два месеца и сада сам слободна жена. Нађено је 23.500 долара и узете су истог момента и не постоји никакав дуг који имам према држави Аустралији. Желим да се захвалим Богу што је био уз мене, мојој породици која је све издржала."

Бонус видео:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas