Oglas
· · Komentari: 0
PRAVDA

Pre Novaka, australijski sud POBEDILA Ceca! Proglasili je "nepoželjnom", a onda je počela borba (FOTO)

Nakon dramatičnog slučaja na aerodromu, Novak Đoković pobedio je državu Australiju na Federalnom i porodičnom sudu u Melburnu, čime mu je dozvoljeno da uđe na teritoriju zemlje i data šansa da nastupi na Australijan openu za nedelju dana.

1641892821_ceca_sud_dolazak_23092020_0037.jpg
Foto: ATA
Oglas

Novak nije jedini od domaćih javnih ličnosti koji se borio za pravdu u Australiji, a među njima našle su se i tri pevačice.

Ceca protiv Australije

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je još 2005. proglašena nepoželjnom od strane tadašnjih vlasti u Australiji. Ceca bila je odbijena za Australijsku vizu zato što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa ratišta iz Vukovara davne 1991. nepoznate devojke koja samo likom podseća na nju.

Pročitajte još: "Rekla sam DA novom autu i Darku": Lazić verio Barbaru VELELEPNIM prstenom (FOTO)

Ceca je tužila državu Australiju jer su je zbog tih fotografija odbili za vizu. Ona i tadašnji menadžer Raka Marić su bili svedoci, a priložili su i video na kojem se jasno vidi da ona nije bila u Vukovaru već druga osoba koja samo podseća na nju. Ceca je taj spor i dobila, te je posle svega i putovala u Australiju bez problema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Borba za starateljstvo

I pevačica Tanja Savić je doživela pravu dramu na australijskom sudu, kada je vodila pravnu bitku oko starateljstva nad sinovima Maksimom i Đorđem koja je trajala tačno godinu dana.

Tanjin suprug Dušan je u aprilu 2020. godine odveo decu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao. Sud je prvo dodelio ocu starateljstvo ali je Tanja zahvaljujući advokatima uspela da vrati sinove. Naime, prema rečima pevačice, sud je 12. marta doneo odluku, koja je postala pravosnažna, da deca pripadaju njoj. Spekuliše se da je Tanja dala advokatima pravo bogatstvo kako bi ise izborila za pravdu, ali o tome nikada zvanično nije govorila.

Zabrana ulaska u zemlju

Godine 2020. kao bomba je odjeknula vest da je pevačica Romana Panić uhapšena u Australiji zbog pljačke bankomata. Ona je provela dva meseca u australijskom zatvoru i ima zabranu ulaska u zemlju naredne tri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Romana je povodom tog slučaja svojevremeno izjavila: "Odslužila sam kaznu od dva meseca i sada sam slobodna žena. Nađeno je 23.500 dolara i uzete su istog momenta i ne postoji nikakav dug koji imam prema državi Australiji. Želim da se zahvalim Bogu što je bio uz mene, mojoj porodici koja je sve izdržala."

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas