Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Прече ми је да живим": Наша позната водитељка Милица Кон проговорила о борби са раком дојке

Популарна водитељка проговорила о борби са опаком болести

1655711015_milica-kon.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Водитељка Милица Кон је у емисији "Ако проговорим" на телевизији К1, говорила о својој успешној борби с раком дојке, који је сасвим случајно уочила на редовном прегледу код гинеколога.

Прочитајте још: Завирите на гламурозно венчање Ане Дабовић и Илије Мустур: Младенци први плес заиграли уз емотивну баладу Рође Раичевића (ВИДЕО)

 - Ја сам онај добар ученик, дакле, два пута годишње се иде код гинеколога. Напипала сам нешто и хирурзи су испрва сматрали да је то масно ткиво и да могу да га оперишем ако ми смета – рекла је Милица на К1 телевизији - Каснијим прегледима се установило да је у питању канцер који је био у некој „капсули“ и нарастао је два центиментра за шест месеци.

Водитељка наглашава да јој цело искуство с раком дојке није било страно зато што је у њеној породици већ било тог терета.

- Онколошко одељење посећујем од своје седме године зато што ми је и мама боловала од канцера. Ту сам се заиста нагледала свега. Тврдим да је моја мама умрла од канцера због количине стреса са којом се носила – исприачала је она у Гоциној емисији „Ако проговорим“ - Није знала да се избори за себе ни на послу, ни ван њега. Многе жене данас обољевају зато што ћуте, трпе, несрећне су. Све има своје.

Милица каже да је брине у којој мери млади данас не брину о себи

- Код мене се појачала жеља за превентивним прегледима када сам кренула да се дружим с омладином. Пошто сам тако мало слободног духа, па причам са свима, згранула сам се када сам сазнала да девојке претежно не користе кондоме, нити посећују гинекологе. Та бројка ме је дипримирала, а већ сам помало хипохондар, па ми није требало много да ми редовне посете гинекологу пређу у навику. Кренула сам на и психотерапију тако да се држим под контролом.

Она истиче да је имала чисту срећу што се све брзо одвијало и да је у року од две недеље била оперисана. 

- Ускоро ћу радити тај БРЦА тест који показује да ли постоји ризик да се канцер развије. Ако буде било потребно да се уклоне дојке мени то неће бити проблем. Мени је прече да живим – нагласила је Милица у емисји "Ако проговорим".

Она напомиње да није имала подршку свог најближег окружења када је објавила своју причу на друштвеним мрежама, али додаје и да јој је неизмерно драго што је то учинила.

Прочитајте још: Овако је Јелена Карлеуша реаговала на питање о ЗВЕЗДАМА ГРАНДА, а онда је уследио Цецин одговор (ФОТО/ВИДЕО)

- Многе жене су могле да се поистовете са мном као са једном женом из народа. Жене су себи на последњем месту. Да би била супруга, мама, домаћица и све остало што жена јесте, мораш да будеш жива, здрава и, пре свега, добро – закључила је Милица за К1 телевизију у „Ако проговорим“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas