· · Komentari: 0

Zavirite na glamurozno venčanje Ane Dabović i Ilije Mustur: Mladenci prvi ples zaigrali uz emotivnu baladu Rođe Raičevića (VIDEO)

Košarkašica Ana Dabović, izgovorila je sudbonosno "da" vaterpolisti Iliji Musturu, nakon tri godine veze

1655708844_ana-dabovic.jpg
Foto: Instagram printscreen

Glamurozno slavlje Ane Dabović i Ilije Mustura održano je u Herceg Novom, a venčanju su prisustvovale brojne zvanice.

Pročitajte još: Haris Džinović BEZ ŠEŠIRA U KUPAĆEM KOSTIMU: Isplivala fotografija pevača u nikad viđenom izdanju (FOTO)

Mlada je blistala u beloj svedenoj haljini golih ramena, koju je upotpunila nakitom, a punđu je ukrasila dugačkim belim velom. Mladoženja je nosio crno odelo i belu košulju, koju je upotpunio crnom leptir mašnom.

Mladenci su u luksuzni restoran stigli na gliseru, gde su ih aplauzom pozdravili brojni gosti, a nakon građanskog venčanja, usledio je i prvi ples. Ana i Ilija, zaigrali su uz emotivnu baladu Rođe Raičevića " U tebe sam zaljubljen" i time napravili prve korake u zajedničkom životu.

 

 

 

Saša Matić bio je zadužen za dobru atmosferu koja je potrajala do duboko u noć, a najveselija bila je Anina rođena sestra Milica, koja je promenila dve odevne kombinacije. U početku je blistala u plavoj čipkastoj haljini, da bi se kasnije za restoran presvukla u lepršavu čipkanu crnu kratku haljinu.

Kao iznenađenje večeri za mladence, usledio je glamurozan vatromet sa broda na sredini mora u kome su pored Ane i Ilije, uživali i svi prisutni gosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.