Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прекретница принцезе од Велса на прослави рођендана краља Чарлса: Краљевска породица стигла на прославу ''Троопиг тхе цолоурс'' (ФОТО)

Ова манифестација обележава монархов рођендан више од 260 година

1687001942_profimedia-0783913056-Truping-colors-NASLOV.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Краљица Камила и Кејт Мидлтон, заједно са принчевима Џорџом, Луисем и принцезом Шарлот придружили су се краљу у његоовј првој рођенданској прослави као монарха.

Принцеза од Велса, изгледала је сјајно у смарагдно зеленој од главе до пете, када је са децом стигла на традиционалну параду за овогодишњу церемонију ''Троопинг тхе цолоурс'' која се управо одржава. Овом церемонијом се слави рођендан монарха у краљевини, а ово је по први пут да краљ Чарлс учествује као монарх. До сада, парада је била одржавана у част његове мајке, краљице Елизабете ИИ.
Принцеза Кејт била је насмејана док је са великим зеленим шеширом махала окупљенима, седећи у кочији са своје троје деце и краљицом Камилом. 


Камила је изгледала отмено у црвеном капуту војничког стила, док је на глави носила црну току.

Принц Џорџ је виђен како маше окупљеној маси, док је принц Луис мирно седео између брата и сестре. Ово није прво искуство најмлађих у поворци, јер су се недавно возили у првој кочији иза краљеве, током крунисања 6.маја.


Овом приликом, принцеза Кејт изгледала је прелепо у зеленом капуту стурктуисаног дизајна, са раскошним кристалним украсима. Имала је и златни брош који је причвршћен на левој страни, а он представља живописни додатак њеној колекцији за ову манифестацију ''Троопинг тхе цолоурс''.

Зелени шешир у истом тону са широким ободом, стајао је на њеној глави и држао њене чоколадне праменове на месту. Њена бујна коса била је обликована у елегантну ниску пунђу. 
Принцеза од Велса је први пут присуствовала овом догађају само неколико месеци након свог венчања 2011. 

Парада је путовала од Бакингемске палате низ тржни центар до Параде коњске гарде, и завршиће се импресивним призором прелетања авиона Краљевског ваздухопловства, који ће испуштати боје.

Не само да ће ово бити значајан повод за њеног свекра Чарлса, већ ове године принцеза од Велса обележава још један првенац. То је први Троопинг, откако је Кејт постала нова пуковница Ирске гарде, а ову улогу је раније имао њен супруг принц Вилијам.

Краљ и принц од Велса јахали су на коњима, док су други чланови краљвске породице гледали из кочије, пре него што су се појавили на балкону Бакингемске палате.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas