Oglas
· · Komentari: 0

Prekretnica princeze od Velsa na proslavi rođendana kralja Čarlsa: Kraljevska porodica stigla na proslavu ''Troopig the colours'' (FOTO)

Ova manifestacija obeležava monarhov rođendan više od 260 godina

1687001942_profimedia-0783913056-Truping-colors-NASLOV.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kraljica Kamila i Kejt Midlton, zajedno sa prinčevima Džordžom, Luisem i princezom Šarlot pridružili su se kralju u njegoovj prvoj rođendanskoj proslavi kao monarha.

Princeza od Velsa, izgledala je sjajno u smaragdno zelenoj od glave do pete, kada je sa decom stigla na tradicionalnu paradu za ovogodišnju ceremoniju ''Trooping the colours'' koja se upravo održava. Ovom ceremonijom se slavi rođendan monarha u kraljevini, a ovo je po prvi put da kralj Čarls učestvuje kao monarh. Do sada, parada je bila održavana u čast njegove majke, kraljice Elizabete II.
Princeza Kejt bila je nasmejana dok je sa velikim zelenim šeširom mahala okupljenima, sedeći u kočiji sa svoje troje dece i kraljicom Kamilom. 


Kamila je izgledala otmeno u crvenom kaputu vojničkog stila, dok je na glavi nosila crnu toku.

Princ Džordž je viđen kako maše okupljenoj masi, dok je princ Luis mirno sedeo između brata i sestre. Ovo nije prvo iskustvo najmlađih u povorci, jer su se nedavno vozili u prvoj kočiji iza kraljeve, tokom krunisanja 6.maja.


Ovom prilikom, princeza Kejt izgledala je prelepo u zelenom kaputu sturktuisanog dizajna, sa raskošnim kristalnim ukrasima. Imala je i zlatni broš koji je pričvršćen na levoj strani, a on predstavlja živopisni dodatak njenoj kolekciji za ovu manifestaciju ''Trooping the colours''.

Zeleni šešir u istom tonu sa širokim obodom, stajao je na njenoj glavi i držao njene čokoladne pramenove na mestu. NJena bujna kosa bila je oblikovana u elegantnu nisku punđu. 
Princeza od Velsa je prvi put prisustvovala ovom događaju samo nekoliko meseci nakon svog venčanja 2011. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Parada je putovala od Bakingemske palate niz tržni centar do Parade konjske garde, i završiće se impresivnim prizorom preletanja aviona Kraljevskog vazduhoplovstva, koji će ispuštati boje.

Ne samo da će ovo biti značajan povod za njenog svekra Čarlsa, već ove godine princeza od Velsa obeležava još jedan prvenac. To je prvi Trooping, otkako je Kejt postala nova pukovnica Irske garde, a ovu ulogu je ranije imao njen suprug princ Vilijam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duchess_mag

Kralj i princ od Velsa jahali su na konjima, dok su drugi članovi kraljvske porodice gledali iz kočije, pre nego što su se pojavili na balkonu Bakingemske palate.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas