Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Према Ивану Босиљчићу је она једина која би могла да замени Слободу у "Јоргованима": "Пристао бих"

Иван Босиљчић и Слобода Мићаловић су се нашли на филмском платну након 15 година

1711025150_jorgovani_kzn_23022024_0031.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Сцена из филма када двоје глумаца певају хит "Кад замиришу јорговани" преплавио је друштвене мреже.

Филм "Јорговани" премијерно приказан на овогодишњем Међународном филмском фестивалу у Београду одушевио је публику иако није освојио ниједну награду у оквиру такмичарског програма ФЕСТ-а. Редитељ Синиша Цветић вратио је на велика врата омиљени српски глумачки пар Ивана Босиљчића и Слободу Мићаловић, који су огромну популарност стекли у серији "Рањени орао".

После 15 година поново су стали пред камере и дочарали причу "Јорговани" о којој брује друштвене мреже, а прави "бум" направила је сцена у којој двоје глумаца пева хит "Кад замиришу јорговани". Ипак, Босиљчић је успео да нађе замену за своју партнерку, а његов одговор показао је да глумац није нимало наиван, те да има стварно добар укус када су жене у питању.

Наиме, Иван је приликом гостовања у емисији београдског Радија С имао симпатичан одговор на питање - ко би могао да замени популарну Бобу?

- Слободу би једино могла да замени Моника Белучи - одговорио је Иван и алудирао на сарадњу две глумице у филму "На млечном путу" Емира Кустурице.

- Евентуално бих се ослонио на Кустуричин укус, потврдио бих тај каст Монике Белучи. Мислим да би ту било места за обе. Ако је он успео обе да их спакује у кадар у филму, па пристао бих и ја на исто - с осмехом је признао Иван током гостовања у поменутој емсији.

Моника Белучи и Слобода Мићаловић заједно су играле у филму "На млечном путу" чувеног редитеља Емира Кустурице. Тада су први пут сарађивале, а из те сарадње родило се и велико пријатељство.

(Република)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas