Oglas
· · Komentari: 0

Prema Ivanu Bosiljčiću je ona jedina koja bi mogla da zameni Slobodu u "Jorgovanima": "Pristao bih"

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović su se našli na filmskom platnu nakon 15 godina

1711025150_jorgovani_kzn_23022024_0031.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Scena iz filma kada dvoje glumaca pevaju hit "Kad zamirišu jorgovani" preplavio je društvene mreže.

Film "Jorgovani" premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu oduševio je publiku iako nije osvojio nijednu nagradu u okviru takmičarskog programa FEST-a. Reditelj Siniša Cvetić vratio je na velika vrata omiljeni srpski glumački par Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović, koji su ogromnu popularnost stekli u seriji "Ranjeni orao".

Posle 15 godina ponovo su stali pred kamere i dočarali priču "Jorgovani" o kojoj bruje društvene mreže, a pravi "bum" napravila je scena u kojoj dvoje glumaca peva hit "Kad zamirišu jorgovani". Ipak, Bosiljčić je uspeo da nađe zamenu za svoju partnerku, a njegov odgovor pokazao je da glumac nije nimalo naivan, te da ima stvarno dobar ukus kada su žene u pitanju.

Naime, Ivan je prilikom gostovanja u emisiji beogradskog Radija S imao simpatičan odgovor na pitanje - ko bi mogao da zameni popularnu Bobu?

- Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči - odgovorio je Ivan i aludirao na saradnju dve glumice u filmu "Na mlečnom putu" Emira Kusturice.

- Eventualno bih se oslonio na Kusturičin ukus, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto - s osmehom je priznao Ivan tokom gostovanja u pomenutoj emsiji.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović zajedno su igrale u filmu "Na mlečnom putu" čuvenog reditelja Emira Kusturice. Tada su prvi put sarađivale, a iz te saradnje rodilo se i veliko prijateljstvo.

(Republika)

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas