Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминуо глумац из серије БЕВЕРЛИ ХИЛС: Легендарни Нет изгубио битку са тешком болести

Глумац Џо Е. Тејта, који се прославио улогом Нет-а, који је у серији Беверли Хилс глумио власника ресторана "Пич Пит", преминуо је у 85. години од Алцхајмерове болести

1661588823_net.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Вест о смрти популарног глумца на друштвеној мрежи Инстаграм објавио је Иан Зиринг, који је у серији "Беверли Хилс" тумачио лик Стива.

Прочитајте још: Потез о коме бруји цео свет: Кијану Ривс невероватним потезом одушевио младенце (ФОТО)

- У последњих неколико месеци изгубили смо Џесику Клајн једну од најдуговечнијих сценариста и продуцената серије "Беверли Хилс 90210", Дениз Дуз, која је играла госпођу Тизли, и сада сам веома тужан што могу да кажем да је Џо Е Тејта преминуо.,

- Један од најсрећнијих људи са којима сам икада радио, био је великодушан са својом мудрошћу као и са својом љубазношћу... Можда је био у "задњем седишту" многих сцена, али је био водећа сила, нарочито нама младима... Моје искрено саучешће иде његовој породици и пријатељима... Почивај у миру Џои - написоа је у опису фотографије Иан Зиринг.

Прочитајте још: Жени се ЂОРЂЕ ЂОКОВИЋ: Нолетов најмлађи брат запросио девојку (ФОТО)

Поред легендарне серије, играо је у остварењима попут "Гомер Пyле", "У.С.М.Ц.", "Хоган’с Хероес", "Лост ин Спаце", "Миссион: Импоссибле", "Qуинцy М.Е."," Wондер Wоман", "Тхе А-Теам" анд "Хилл Стреет Блуес".

БОНУС ВИДЕО:

 


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas