Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДО ДЕТАЉА ПЛАНИРАЛА СОПСТВЕНУ САХРАНУ: Изгледала је непобедиво, а онда ју је болест бацила на колена (ФОТО)

Чувена глумица, Шенон Доерти борила се као лавица да би победила рак

1677236829_profimedia-0274732451-senon-Doerti-naslovna-1.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Шенон Доерти (51) је публици са наших простора најпознатија по улози у америчкој серији ''Беверли Хилс'', једној од најпопуларнијих серија те деценије. Касније смо је гледали у серији ''Цхармед'', као једну од три вештице. Иако је и пре и након тога, глумила и у другим серијама и филмовима, популарност је стекла као симпатична тинејџерка Бренда Волш.
У последње време шушка се о поновном окупљању екипе из чувене серије, на панелу 90тих у Конектикету.

Иако је њен лик у серији деловао самоуверено и непобедиво, стварност је према овој глумици била незамисливо окрутна. Наиме, глумица се још од 2015. године борила са опаком болешћу, односно са раком дојке.

Напори лекара да је излече без мастектомије или агресивних третмана, нису били били успешни, јер се рак проширио на лимфне чворове. Због тога, глумица је прошла бројне третмане и терапије, укључујући мастектомију, хемотерапију, зрачење и операцију. 2018. године објављено је да је излечена. Рак се повукао након агресивних третмана и њени налази су били "чисти".

Неко време била је мирна, али рак се поново вратио 2020. године. Информација да Шенон има канцер у четвртој фази испрва је држана у тајности. Међутим, глумица је касније отворено причала о томе. Позната по осмеху који не скида са лица, иза кога се крије болна прича над којом би и камен заплакао.

"Опет имам рак 4. стадијум. Он је метастазирао у моје тело и знам шта то значи. Питала сам се много пута: ‘Зашто ја?’, А онда кажем себи: ‘А зашто не ја?’ . Тешко ми је", рекла је глумица тада.

У једном тренутку, Шенон је изгубила вољу за живтом и наду да ће преживети, те је до детаља почела да припрема своју сахрану. Наиме, она је тада открила да је почела да пише опрошајна писма и снима видео записе, које ће оставити својим ближњима, као и да је пронашла песму којом жели да је испрате.
Реч је о познатој песми 'Теарс ин Хеавен' која слови за једну од највећих балада у историји роцк’н’ролла, а одлучила је и у чему жели бити сахрањена.

"Знам у чему желим отићи на други свет. Припремила сам хаљиницу коју сам добила од једне од најбољих пријатељица пре неколико година. У њој се осећам посебно. Желим бити лепа. Желим свима остати у најбољем сећању. Трудим се последњих месеци и исправити неке односе, извинити се људима које сам повредила - свесно или несвесно. Настојим живети пуним плућима и уживати у ово мало времена које ми је остало", рекла је глумица.

Фото: Инстаграм принтсцреен/тхесхандо

Упркос свему, Шенон је одбацила негативан став према целој ситуацији, и одлучила да се бори као лавица, понашајући се као да се ништа не дешава. Прошле године појавила се у емисији ‘Гоод Морнинг Америца’ где је изненадила многе својим оптимистичним ставом.
Упркос тешкој и исцрпној борби, Шенон није одустала, а својим примером је послала јаку поруку осталим људима који воде најтежу животну борбу - ''Никад не треба одустајати, ма колико било тешко! Јер, увек постоји светло на крају тунела!''

Шенон је то и доказала, те је данас можемо видети насмејану и здраву. Судећи према фотографијама које папараци успевају да забележе, Шенон је вратила ведрину и сјај у свој живот.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas