Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Принц Вилијам открио детаље из детињства о коме не говори много

Војвода од Кембриџа, принц Вилијам, коментарисао је одакле потиче његова велика љубав према природи

1649946819_profimedia-0672537188.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Војвода од Кембриџа говорио је о свом детињству са глумицом Кејт Бланшет у новом аудио интервјуу. Принц је открио одакле потиче његова страст према животној средини, он је приписао заслуге оцу и деди, принцу Чарлсу и принцу Филипу, рекавши да су они пробудили у њему интересовање за свет природе.

Прочитајте још: Констракта ипак неће наступати: Због лошег здравсвеног стања отказала перформанс овог пролећа!

Размишљајући о детињству, Вилијам се носталгично присећао:

- Мислим да су мој деда и мој отац, који су на неки начин имали дубоку страст и интересовање према природи дуги низ година, изазвали моје интересовање и радозналост. Тако одрастајући, био сам окружен неком врстом авантуре и идејом да истражујем и будем у башти. Проводио сам сате на дрвећу, скривајући се у јазбинама. - прича Вилијам, преноси британски Хелло.

Прочитајте још: Краљица Летиција у савршеном пословном стајлингу: Са једним комадом нема грешке (ФОТО)

Вилијам је током разговора изразио наду у будућност, рекавши да верује да могу да се предузми велики кораци у решавању климатских и еколошких питања.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas