Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Leticija u savršenom poslovnom stajlingu: Sa jednim komadom nema greške (FOTO)

Kraljica Leticija ponela je odličan stajling za posao

1649876983_profimedia-0680900880.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kraljica Leticija se nakon kraće posete Velikoj Britaniji vratila u Španiju gde nastavlja sa poslovnim aktivnostima.

Poznata po uglađenom stilu, još jednom je opravdala svoju reputaciju najnovijim izgledom. Kraljica Leticija odlučila je da ponese sivu midi suknju, uparenu sa belom bluzom koju prati velika mašna oko vrata. Savršenom poslovnom stajlingu kraljica je dodala i malo boje, pa je neutralnu kombinaciju začinila žućkastom tašnom i salonkama.

Pročitajte još: SKUP DETALJ JE NJENO TAJNO ORUŽJE: Pogledajte Viktorijinu ogrlicu od 2 miliona evra koju je nosila na venčanju sina (FOTO)

Foto: profimedia

Leticija pokazuje da poslovni stajling ne mora da bude dosadan već da svaki detalj može da bude u okvirima najlepših prolećnh trendova. Bela košulja uvek može da pronađe svoje mesto u dnevnom izgledu, a ovog proleća prisutni su puf rukavi koji joj dodaju lepršavost.

Sofisticiranom izgledu kraljice doprinosi i vrlo malo neutralne šminke i minimalistički nakit.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas