Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Профили Меган Маркл и принца Харија уклоњени са сајта Бакингемске палате, а онда промењени: ОПИС ГОВОРИ МНОГО

Профили Меган и Харија су уклоњени са сајта Бакингемске палате, а затим су претворени у заједнички одељак

1710852462_47369fce809705b7ff4fa46fe98f015b057ced0d.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл и принц Хари су првобитно у потпуности уклоњени са сајта Бакингемске палате пре него што су њихове дугачке индивидуалне биографије замењене заједничким делом од 500 речи.

Сасексови су се повукли из краљевске породице још у јануару 2020, а њихова детаљна биографија остала је на  страници Бакингемске палате више од четири године до данас.

У првој реченици њиховог новог профила објашњено је да су се „повукли као радни чланови Краљевске породице“ и даље дају кратке резимее њихових најистакнутијих достигнућа. То сада значи да су они сада једини  чланови краљевске породице који су у браку, а који немају своје индивидуалне профиле, пише Мирор.

Пре ажурирања, биографија војводе од Сасекса била је дуга преко 2.700 речи и дотицала се скоро сваког аспекта његовог живота од његовог раног живота, образовања, времена служења у војсци, рада са својом покојном баком краљицом Елизабетом, проширени опис његовог добротворног рада и још много тога. Профил принца Харија је такође раније нагалшавао да је пети у реду за трон.

Што се тиче Меган, њена претходна биографија на веб страници имала је око 1.300 речи и детаљно је описала њено образовање, добротворни рад и успешну каријеру глумице.

Иако је профил пара значајно скраћен, Бакингемска палата се побринула да јасно стави до знања да су и даље у добрим односима. То су изразили закључивши профил пара њиховом изјавом још у фебруару 2021. године. Тиме је Бакингемска палата потврдила да, иако се не враћају својим краљевским дужностима, „остају веома вољени чланови породице“, преноси Мирор.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas