Oglas
· · Komentari: 0

Profili Megan Markl i princa Harija uklonjeni sa sajta Bakingemske palate, a onda promenjeni: OPIS GOVORI MNOGO

Profili Megan i Harija su uklonjeni sa sajta Bakingemske palate, a zatim su pretvoreni u zajednički odeljak

1710852462_47369fce809705b7ff4fa46fe98f015b057ced0d.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Markl i princ Hari su prvobitno u potpunosti uklonjeni sa sajta Bakingemske palate pre nego što su njihove dugačke individualne biografije zamenjene zajedničkim delom od 500 reči.

Saseksovi su se povukli iz kraljevske porodice još u januaru 2020, a njihova detaljna biografija ostala je na  stranici Bakingemske palate više od četiri godine do danas.

U prvoj rečenici njihovog novog profila objašnjeno je da su se „povukli kao radni članovi Kraljevske porodice“ i dalje daju kratke rezimee njihovih najistaknutijih dostignuća. To sada znači da su oni sada jedini  članovi kraljevske porodice koji su u braku, a koji nemaju svoje individualne profile, piše Miror.

Pre ažuriranja, biografija vojvode od Saseksa bila je duga preko 2.700 reči i doticala se skoro svakog aspekta njegovog života od njegovog ranog života, obrazovanja, vremena služenja u vojsci, rada sa svojom pokojnom bakom kraljicom Elizabetom, prošireni opis njegovog dobrotvornog rada i još mnogo toga. Profil princa Harija je takođe ranije nagalšavao da je peti u redu za tron.

Što se tiče Megan, njena prethodna biografija na veb stranici imala je oko 1.300 reči i detaljno je opisala njeno obrazovanje, dobrotvorni rad i uspešnu karijeru glumice.

Iako je profil para značajno skraćen, Bakingemska palata se pobrinula da jasno stavi do znanja da su i dalje u dobrim odnosima. To su izrazili zaključivši profil para njihovom izjavom još u februaru 2021. godine. Time je Bakingemska palata potvrdila da, iako se ne vraćaju svojim kraljevskim dužnostima, „ostaju veoma voljeni članovi porodice“, prenosi Miror.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas