Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОЛАЗИМ КРОЗ ТОРТУРУ: Влада Аврамов хоће Славици Ћуктераш да одузме старатељство над ћерком

Славица Ћуктераш и њен некадашњи супруг, бивши фудбалер Влада Аврамов у судском су процесу.

1711288080_AFGAGN.jpg
Фото: Новости
Oglas

Влада и Славица су на суду јер он жели да добије старатељство над ћеркицом, коју су добили пре седам година, док су били у браку, а певачица је сад дала прву изјаву овим поводом.

- Пролазим кроз праву тортуру, покушава на све могуће начине да ми одузме старатељство и да ме представи као неподобну мајку. Ја не желим да ми одузме неко дете и одведе у иностранство - рекла је Славица.

Аврамов тврди да је певачица "немарна мајка", те је одлучио да своје тврдње изнесе и на суду.

Судски процес је у току, док је Славица Владу, како је познато јавности, летос пријавила полицији, јер јој је наводно слао претеће поруке. Тврдила је да је од Аврамова доживела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

Тужилац је тада, према незваничним информацијама, окарактерисао ово дело као кривично дело насиље у породици. Влади је тада одређена мера забране приласка од 48 сати, без задржавања.

Славица је прошле године одбијала да прича о поменутој пријави, а из Владиног адвокатског тима су летос издали следеће саопштење:

- У просторије ПУ Нови Сад приступио је са својим адвокатом добровољно у суботу 24.06.2023. године, те дао изјаву поводом поднете пријаве и уједно пријавио бившу супругу за упућене му претње и уцене. У овом тренутку никакав кривични поступак против Аврамов Владе није покренут. Такође, наводна жртва Славица Аврамов није доставила полицији никакве поруке које су претеће и увредљиве, нити поруке у ком јој Аврамов Влада прети да ће јој одузети дете. Аврамов Славици су дана 24.06.2023. године од стране ПУ Нови Сад, а по пријави Аврамов Владе, изречене хитне мере забране да контактира и прилази жртви насиља Аврамов Влади у трајању од 48х, које мере су продужене од стране Основног суда у Новом Саду дана 26.06.2023. године у трајању од 30 дана.

Аврамов је, иначе, боравио у Мађарској где ради као фудбалски тренер у тренутку када га је певацица пријавила.

(БЛИЦ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas