Oglas
· · Komentari: 0

PROLAZIM KROZ TORTURU: Vlada Avramov hoće Slavici Ćukteraš da oduzme starateljstvo nad ćerkom

Slavica Ćukteraš i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov u sudskom su procesu.

1711288080_AFGAGN.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Vlada i Slavica su na sudu jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku, a pevačica je sad dala prvu izjavu ovim povodom.

- Prolazim kroz pravu torturu, pokušava na sve moguće načine da mi oduzme starateljstvo i da me predstavi kao nepodobnu majku. Ja ne želim da mi oduzme neko dete i odvede u inostranstvo - rekla je Slavica.

Avramov tvrdi da je pevačica "nemarna majka", te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu.

Sudski proces je u toku, dok je Slavica Vladu, kako je poznato javnosti, letos prijavila policiji, jer joj je navodno slao preteće poruke. Tvrdila je da je od Avramova doživela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Tužilac je tada, prema nezvaničnim informacijama, okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

Slavica je prošle godine odbijala da priča o pomenutoj prijavi, a iz Vladinog advokatskog tima su letos izdali sledeće saopštenje:

- U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete. Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana.

Avramov je, inače, boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevacica prijavila.

(BLIC)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas