· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Прошло је 20 месеци": Емотивна порука Северине расплакала жене (ФОТО)

Северина Којић емотивном поруком се обратила свим женама и мајкама

1627539406_seve.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Северина Којић пре 20 месеци изгубила је старатељство над сином Александром, ког је добила у вези са Миланом Поповићем.

Прочитајте још: Права пепељуга! Од робијашице до најутицајније модне иконе и манекенке, невероватна прича Лене Перминове! (ФОТО)

Популарна певачица и даље води битку за старатељство са бившим партнером, а често путем друштвене мреже исказује своју тугу, јер сина не виђа свакодневно.

Емотивна порука Северине расплакала жене

Новим емотивним статусом, Северина је дотакла многе жене и мајке, како због борбе, тако и због забране да објављује слике са сином.

- 20 месеци је прошло од када је мој син исељен из свога дома, у ком је мирно живео 7 и по година... Без питања, грубо, исти дан... И избеглице исељавају с њиховим мајкама... У ових 30 година колико певам, више су ме објављивали људи са својом децом, него што сам ја објавила фотографија са својим дететом. Не као Северина, него као поносна мама. То ми је забрањено па вам поклањам песму са Загрепчанкама и момцима... Хвала свима на подршци - написала је Северина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.