Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први посао био јој је ЧИШЋЕЊЕ ТОАЛЕТА: Популарна певачица искрено о почецима

Не стиди се свог првог посла

1661786724_cakana.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Гранд Коктел Тв Гранд
Oglas

Драгица Радосављевић Цакана иза себе има богату каријеру и бројне хитове. Међутим, у њеном животу није увек све било тако гламурозно.

Она је открила да је први џепарац зарадила чистећи тоалете заједно са другарицом, али и да се том приликом одлично забавила.

"Преко Омладинске задруге сам први пут радила, сећам се. Са другарицом сам чистила мокри чвор. Прво су нас питали шта бисмо чистиле, као имате и мокри чвор, а ми нисмо знале да је то WЦ. Онда смо прешле на чишћење гелендера. Ми смо више блејале него што смо чистиле", открила је певачица у емисији "Из профила".

Први зарађен новац уложила је у реновирање купатила у породичној кући.:

"Тада смо реновирали купатило, направили смо право купатило. Касније, кад сам већ била мајка, кад је био земљотрес на Копаонику, реновирала сам кућу која је била оштећена", објаснила је у поменутој емисији.

Прочитајте још: Ирина Шајк и Бредли Купер збунили новим фотографијама: Да ли се пар помирио? (ФОТО)

И након дугогодишње каријере током које је успела себи да обезбеди лагоднији живот, признаје да не воли да даје велики новац на сценску гардеробу, као и да се сама стилизује:

"Сама се стилизујем, после толико година бављења овим послом имам толико тога, могу себи да приуштим. Не мора то да буде нека фирма, не патим за Луј Витоном и неким маркама, али увек имам да купим добру ципелу и лепо одело или хаљину, да се пристојно средим", испричала је за "Гранд Онлине", па додала:

"Никада ми се није дешавало да за сцену купим неке скупе ствари да бих се пар пута појавила на телевизији, пар пута у нечему што је плаћено толико, апсолутно не. Пре ћу да 'пукнем' пуно пара за неки комад гардеробе који могу да носим у свакодневној варијанти", била је искрена певачица.

Прочитајте још: Шокантан наступ групе МАНЕСКИН на додели МТВ награда: Да ли је Дамиано Давид овога пута ПРЕТЕРАО? (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas