Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВИ ПУТ О НОВОМ МУЖУ И ДЕТЕТУ: Анђелка више НИЈЕ Прпић - сада има 2 презимена

"МИСЛИЛА сам да нећу више рађати, а онда сам се заљубила."

1699965927_77005_andjelka_ig.jpg
Фото: АТА имагес, Профимедиа
Oglas

Када је крајем претходне године одјекнула вест да је Анђелка Прпић у благословеном стању, сви су се питали ко је њен партнер јер га је све време успешно крила од јавности.

Пре нешто више од два месеца променила је презиме Прпић и постала госпођа Жугић (оставила је и девојачко Стевић) удавши се за бизнисмена, Марка Жугића, са којим је у мају добила ћерку Чарну.

Породица је за Анђелку Стевић Жугић њена оаза мира и љубави, посебно од када је у њихове животе ушетала једна мала црнка која је украла срца свих.

 

Позната као неко ко приватни живот не воли да експонира у медијима, глумица ужива у оази породичног дома са супругом, ћерком и сином, а како је прошло скоро шест месеци од порођаја полако се враћа и пословним обавезама.

Ипак, са новим пројектима не жури јер је сада мама једног дечака који "гребе на тинејџерска врата" и бебе од неколико месеци, већ тек понекад гостује у некој емисији. 

Тако се пре неколико дана појавила у подкасту "Мамазјанија" где је први пут искрено говорила о деци и супругу који јој је вратио веру у љубав након развода.

 

Како је открила ћерка није добила име по њеној улози која ју је прославила већ су се сви једногласно сложили да је лепо, необично и ретко име.

Од супруга има потпуну подршку, па је неретко одмени у ноћним сатима када се мезимица пробуди.

Иако је након развода од бившег супруга са којим има сина мислила да никада више неће се удавати нити рађати, то се променило оног момента када је схватила да се заљубила у дугогодишњег пријатеља.

- Мислила сам да нећу више рађати, а онда сам се заљубила. Са овим годинама мислим да уопште није ствар у мојој жељи да се остварим као мајка.

То сам схватила оног момента када сам пронашла особу са којом сам хтела и на том нивоу да се спојим, односно када сам схватила да са њим хоћу да имам дете - први пут је искрено говорила глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas