Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први супруг Марине Туцаковић је познати музичар: Посветила му је песму коју сви знају

Ретко ко зна да је Марина Туцаковић пре Футе имала један брак

1707821169_ec7578e69edbbcc2c3d29e8a989eaa1003f3e9cb.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Марина Туцаковић, музички текстописац, преминула је пре три године, до последњег дана свог живота била у складном браку са Александром Радуловићем Футом, али мало ко зна да је Марина имала још један брак иза себе.

Маринин први муж био је Ненад Стаматовић, гитариста групе "Булевар". У интервјуу из 1983. Марина је открила како је гледала на тада новопеченог супруга.

- Неца је мој "мајстор за пољупце", "тако ми добро ради све". Он је мој најбољи лек за све немирне сне - рекла је Марина тада и открила како изгледа један рокерски брак.

- Као и сви други. Рецимо ја почнем: "Кикирики слан, драги добар дан." А он мени: "Точна као сат, цоки ме у врат, ораси и мед, а у срцу лед, само један сат, цоки ме у врат. И врло брзо ја сам схватио да си обична и празна - рекла је Марина у интервјуу за "Yугопапир".

Марину су онда упитали да ли су јој мушкарци сами по себи инспирација.

- Ја сам супер пријатељица с многима. Дивно сарађујемо и много их све волим. Богдана, Футу, Брацу, Оливера и наравно мог Нецу - истакла је она у поменутом интервјуу.

Након развода од Ненада, Марина се удала за Александра Радуловића Футу, са којим је била у браку до последњег дана свог живота.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas