Oglas
· · Komentari: 0

Prvi suprug Marine Tucaković je poznati muzičar: Posvetila mu je pesmu koju svi znaju

Retko ko zna da je Marina Tucaković pre Fute imala jedan brak

1707821169_ec7578e69edbbcc2c3d29e8a989eaa1003f3e9cb.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS
Oglas

Marina Tucaković, muzički tekstopisac, preminula je pre tri godine, do poslednjeg dana svog života bila u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar". U intervjuu iz 1983. Marina je otkrila kako je gledala na tada novopečenog supruga.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života.

(Blic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas