Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво оглашавање Ане Николић након драме:"Никада нисам пробала ни једну врсту опијата, то није мој стил живота" (ФОТО)

Певачица је одлучила да демантује разна нагађања

1688545699_anannaaaaa.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Читава драма избила је када је Николићева напала свог менаџера тврдећи да манипулише њом и да јој је узео шифру од Инстаграма, а он ју је оптужио да конзумира дрогу и алкохол. Све је кулминирало када се појавио снимак Ане Николић на ком се јасно виде ожиљци и ране на њеном лицу.

У истом видеу, певачица моли и да јој се пошаљу паре јер на рачуну има само 100 динара.У читаву драму се умешао и Аца Лукас, који је подржао менаџера, док је Јелена Карлеуша пружила подршку Ани Николић.

Многи сматрају да се певачица налази у лошем стању и да треба да потражи помоћ. Међутим, сада се огласила Ана на свом профилу и демантовала да је икада користила дроге:

"Неизмерно хвала свима који сте ми послали толико пуно подршке. Ја нисам ни свесна понекад колико има вас који ме волите. Знате да ја нисам баш причљива о приватном животу што не значи да нисам прошла кроз олује. Разне олује приватне. Не прихватам улогу жртве и када јесам управо то... Ја сам увек бирала да будем победник! Али умори се човек и најјачи падну. Не мислим да што те не убије, то те ојача. Ожиљци на лицу само су мали показатељ свих резова на души", написала је на свом Инстаграм сторију, па додала:

"Дегутантно ми је и депласирано да о теми "дроге" уопште било шта да коментаришем. Прво зато што то никада није био мој стил живота, али последњи пут ћу поновити - никада нисам пробала ниједну врсту опијата - никада. Ове лажне оптужбе, осим што ме деградирају као личност, као мајку и жену. Растужује ме, не волим неправду и нећу дозволити никоме ме "ставља и злуботребљава на тако за мене лично срамотан лажан и надасве примитиван начин".

Фото: Инстаграм/принтсцреен/ананиколицоффициал

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas