Oglas
· · Komentari: 0

Prvo oglašavanje Ane Nikolić nakon drame:"Nikada nisam probala ni jednu vrstu opijata, to nije moj stil života" (FOTO)

Pevačica je odlučila da demantuje razna nagađanja

1688545699_anannaaaaa.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Čitava drama izbila je kada je Nikolićeva napala svog menadžera tvrdeći da manipuliše njom i da joj je uzeo šifru od Instagrama, a on ju je optužio da konzumira drogu i alkohol. Sve je kulminiralo kada se pojavio snimak Ane Nikolić na kom se jasno vide ožiljci i rane na njenom licu.

U istom videu, pevačica moli i da joj se pošalju pare jer na računu ima samo 100 dinara.U čitavu dramu se umešao i Aca Lukas, koji je podržao menadžera, dok je Jelena Karleuša pružila podršku Ani Nikolić.

Mnogi smatraju da se pevačica nalazi u lošem stanju i da treba da potraži pomoć. Međutim, sada se oglasila Ana na svom profilu i demantovala da je ikada koristila droge:

"Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši", napisala je na svom Instagram storiju, pa dodala:

"Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta da komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zlubotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način".

Foto: Instagram/printscreen/ananikolicofficial

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas