Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић оштро одговорила на понижења која је доживела!

Популарне певачица је на Твитеру изнела своје мишљење о паду друштвених мрежа, због чега је наишла на озбиљне прозивке и увреде

1633527894_rada.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Рада се сада огласила и прокоментарисала читаву ситуацију, због које је претрпела бројна понижења на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Милан Марић НЕВЕРОВАТНО ЛИЧИ на своју мајку: Упознајте најважнију особу у његовом животу (ФОТО)

– Ја сам ту да постојим, а све о чему твитујем носи са собом искрену и човекољубиву жељу да се некако допре до свести људи. Ипак, на штету свих нас, често се све завршава неким ироничним, омаловажавајућим или понижавајућим коментарима, без икакве жеље да се допре до поруке и смисла. У том случају мислим да смо промашили поенту, а свако бављење промашеним коментарима је узалудно копање по смећу у ком свакако ништа корисно, здраво, ни позитивно нико никад није нашао – рекла је певачица.

 

На питање да ли је коментаром “опалац”, који је поделила на поменутој друштвеној мрежи уз фотографију бинарног кода, показала да разуме бинарни код или се то, ипак, односило на пад Фејсбука, Рада је потврдила да је њена реакција била усмерена на нестанак популарне друштвене мреже.

Отворила Твитер налог након пада Инстаграма, Фејсбука и Воцапа

Подсетимо, Рада је отворила налог на Твитру након што су друштвене мрежеме "Инстаграм", "Фацебоок" и "WхатсАпп" пали.

– На време сам отворила Тwиттер, ха, ха. Него, шта је “као” проблем са Фејсбуком? Мислим, јасно се види да је све случајност, зар не? Или шта, не мислите ваљда да је ово генерална проба нечега – написала је Рада тада.

Након што јој је у коментару један твитераш оставио образложење ИТ стручњака, који је помоћу бинарног система приказао да су велике секвенце кода обрисане, због чега су кренуле да се развијају нетачне теорије да је Фејсбук нестао заувек, певачица је додала коментар “опалац”.

Уследиле су реакције твитераша који су се Ради подсмевали, тврдећи да не разуме ништа од наведеног.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas