Oglas
· · Komentari: 0

Rada Manojlović oštro odgovorila na poniženja koja je doživela!

Popularne pevačica je na Tviteru iznela svoje mišljenje o padu društvenih mreža, zbog čega je naišla na ozbiljne prozivke i uvrede

1633527894_rada.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Rada se sada oglasila i prokomentarisala čitavu situaciju, zbog koje je pretrpela brojna poniženja na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Milan Marić NEVEROVATNO LIČI na svoju majku: Upoznajte najvažniju osobu u njegovom životu (FOTO)

– Ja sam tu da postojim, a sve o čemu tvitujem nosi sa sobom iskrenu i čovekoljubivu želju da se nekako dopre do svesti ljudi. Ipak, na štetu svih nas, često se sve završava nekim ironičnim, omalovažavajućim ili ponižavajućim komentarima, bez ikakve želje da se dopre do poruke i smisla. U tom slučaju mislim da smo promašili poentu, a svako bavljenje promašenim komentarima je uzaludno kopanje po smeću u kom svakako ništa korisno, zdravo, ni pozitivno niko nikad nije našao – rekla je pevačica.

 

Na pitanje da li je komentarom “opalac”, koji je podelila na pomenutoj društvenoj mreži uz fotografiju binarnog koda, pokazala da razume binarni kod ili se to, ipak, odnosilo na pad Fejsbuka, Rada je potvrdila da je njena reakcija bila usmerena na nestanak popularne društvene mreže.

Otvorila Tviter nalog nakon pada Instagrama, Fejsbuka i Vocapa

Podsetimo, Rada je otvorila nalog na Tvitru nakon što su društvene mrežeme "Instagram", "Facebook" i "WhatsApp" pali.

– Na vreme sam otvorila Twitter, ha, ha. Nego, šta je “kao” problem sa Fejsbukom? Mislim, jasno se vidi da je sve slučajnost, zar ne? Ili šta, ne mislite valjda da je ovo generalna proba nečega – napisala je Rada tada.

Nakon što joj je u komentaru jedan tviteraš ostavio obrazloženje IT stručnjaka, koji je pomoću binarnog sistema prikazao da su velike sekvence koda obrisane, zbog čega su krenule da se razvijaju netačne teorije da je Fejsbuk nestao zauvek, pevačica je dodala komentar “opalac”.

Usledile su reakcije tviteraša koji su se Radi podsmevali, tvrdeći da ne razume ništa od navedenog.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas