Oglas
Oglas
· · Коментари: 4
ШОК

Није како се мислило?! Радник који се сукобио са Стругаром ИСПРИЧАО СВОЈУ ВЕРЗИЈУ ДО ДЕТАЉА (ФОТО)

Глумац објавио забрињавајућу слику

1600075600_strugar.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Након што је изашао из полицијског притвора, Иван Г, радник на салашу који закупљује Петар Стругар, са којим се пре неколико вечери физички сукобио, каже да му није јасно како је глумац добио модрице на оку, будући да га је он, како тврди, ударио у пределу вилице.

Прочитајте још: Пас Лепе Брене угризао познатог певача

- Нисам запослен код Стругара, већ код власника салаша на којем је Петар закупио школу јахања. До нашег сукоба је дошло јер Стругар ништа не ради и не чисти за својим коњима. Њега ништа не занима осим новца, неће ништа да ради, глуми звезду, на салаш дође само да покупи новац од школе јахања, попије пиће и оде - рекао је Иван.

- У штали у којој су његови коњи данима је стајала канта препуна коњске балеге коју он није хтео да испразни. Чак је и сада та канта тамо. Људски сам му пришао и рекао да сам свуда по имању видео измет, чак и на цвећу. Рекао сам му да то мора да почисти, а он ми је одговорио: "Важи". Касније сам га видео како седа на мотоцикл и креће кући. Тада сам му пришао и рекао: "Човече, ниси почистио она го**а, а пошао си кући", он се тада ухватио за међуножје и рекао: "У, што ме за**ле што нисам почистио." Тада ми је пао мрак на очи и закачио сам га по вилици -  каже Иван и тврди да не верује у Стругарове повреде.

- Није ми јасно како су му констатоване тешке телесне повреде, као и модрице на оку, где га нисам ни пипнуо. Он је глумац и сигуран сам да је то сценска шминка, као и да је цео процес монтиран против мене - тврди Иван, који је потом открио како је након инцидента изгледао његов први сусрет са глумцем.

 

- Приведен сам и по хитном поступку изведен пред судију, а власник салаша ме је посаветовао да признам кривицу како бих добио кућни притвор. Казна ми неће тешко пасти, будући да живим на салашу, па ћу моћи да радим. Чим сам пуштен из притвора, наредног дана сам видео Стругара. Имао је наочаре за сунце и подругљиво ми се смејао у лице. Очекујем да ће ме приватно гонити, али колико год да је познат и славан, верујем да је правда спора али достижна и да је на мојој страни - каже он и објашњава да ће и даље радити на салашу.

Прочитајте још: Она је ИНФЛУЕНСЕРКА и она је ОБРУКАНА: На свим сликама додаје ИСТУ СТВАР!

- Мом газди је јасно да сам вредан радник, а то што ме је задржао на послу говори да нисам ни агресивац, ни пијанац каквим Стругар жели да ме представи. Само сам се усудио да се супротставим једном глумцу и сада се против мене води хајка - наводи он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas