Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Радостан дан за Наташу Беквалац и Данила Икодиновића: Новосадска барбика поделила лепе вести (ФОТО)

Наташа је са својим пратиоцима поделила видее и слике са славља

1647597891_natasanaslov.jpg
Фото: принтскрин/Инстагран/беквалцева
Oglas

Данила и Наташу повезује њихова ћерка Хана коју су добили давне 2007. године. Године пролазе, а Хана је израсла у праву лепотицу.

Беквалчева је на свом Инстаграм профилу поделила мноштво слика и видеа са журке коју је приредила својој ћерки. Разлог је био њен 15. рођендан, а по свему судећи, Наташа није штедела паре!

Прочитајте још: Победио је на Евровизији 2014. као ЖЕНА: Кончита Вурст данас изгледа тотално другачије (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Беквалцева

Наташа је поделила емотивну фотографију са ћерком, а у дирљивом опису је истакла колико је поносна и срећна:

Бебо моја прва, љубави мамина највећа срећан ти рођендан. Мој си највећи успех,моја си безусловна љубав, мој си ослонац мој си сапутник и борац, хвала ти што већ 15 година мој си водич кроз живот, учитељ и хвала ти што сам ти мама. Није нам лако али нам је најбоље! Воли те мама твоја. Поносна сам на сваки твој корак. Сваки,не заборави - ставила је Наташа у опису слике.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/Беквалцева

Бројне познате личности су се придружиле честиткама у коментарима попут Ане Бекуте, Гоце Тржан, Биљане Типсаревић, Тијане Дапчевић и осталих. Хана није хтела да слави рођендан, али по свему судећи јако се обрадовала изненађењу које јој је мама приредила.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas