· · Komentari: 0
neprepoznatljiv

Pobedio je na Evroviziji 2014. kao ŽENA: Končita Vurst danas izgleda totalno drugačije (FOTO)

Na Evroviziji 2014. odneo je pobedu, ali i uzburkao javnost u čitavoj Evropi.

1647593562_profimedia-0332358314.jpg
Foto: Profimedia

Kada je Austriju te 2014. godine predstavljala Končita Vurst na Eurosongu, muškarac obučen u haljinu i sa šminkom, o tome se pričalo danima. Stupci novina su se punili, pogotovo kada je Austrija te godine odnela pobedu.

Pravo ime Končite Vurst je Tomas Tom Nojvirt. Međutim, Končita je nakon pobede odlučila da snima pesme samo za austrijsko tržište, a ima i uspešne singlove.

Spektakl i pobeda na Eurosongu otvorila su mu mnoga vrata pa je učestvovao na revijama Karla Lagerfelda, Žan Pol Gotjea, a malo je poznatoda je pozajmio i glas jednom animiranom liku u filmu "Pingvini sa Madagaskara".

Pročitajte još: Instagram uklonio sadržaj Kanjeu Vestu: Reper prekršio pravila

Iako ga mediji svrstavaju u transrodne žene, on za sebe tvrdi da je gej muškarac koji voli da se oblači kao žena. Sebe smatra dreg kraljicom (izraz za muškarca koji oblači žensku odeću i imitira žene radi zabavljanja publike).

I danas oblači haljine i nosi šminku, ali na društvenim mrežama objavljuje slike na kojima izgleda totalno drugačije od onoga kako smo navikli da ga viđamo.

Konćita je pre 4 godine priznala da je HIV pozitivna i od tada je pod terapijom.

Pročitajte još: Marijana Mićić prvi put o novoj ulozi i ćerkici Ani: "Kao da sam ušla u neki drugi život"

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.