Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Radostan dan za Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića: Novosadska barbika podelila lepe vesti (FOTO)

Nataša je sa svojim pratiocima podelila videe i slike sa slavlja

1647597891_natasanaslov.jpg
Foto: printskrin/Instagran/bekvalceva
Oglas

Danila i Natašu povezuje njihova ćerka Hana koju su dobili davne 2007. godine. Godine prolaze, a Hana je izrasla u pravu lepoticu.

Bekvalčeva je na svom Instagram profilu podelila mnoštvo slika i videa sa žurke koju je priredila svojoj ćerki. Razlog je bio njen 15. rođendan, a po svemu sudeći, Nataša nije štedela pare!

Pročitajte još: Pobedio je na Evroviziji 2014. kao ŽENA: Končita Vurst danas izgleda totalno drugačije (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/Bekvalceva

Nataša je podelila emotivnu fotografiju sa ćerkom, a u dirljivom opisu je istakla koliko je ponosna i srećna:

Bebo moja prva, ljubavi mamina najveća srećan ti rođendan. Moj si najveći uspeh,moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac moj si saputnik i borac, hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj i hvala ti što sam ti mama. Nije nam lako ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki,ne zaboravi - stavila je Nataša u opisu slike.

Foto: Instagram/Printskrin/Bekvalceva

Brojne poznate ličnosti su se pridružile čestitkama u komentarima poput Ane Bekute, Goce Tržan, Biljane Tipsarević, Tijane Dapčević i ostalih. Hana nije htela da slavi rođendan, ali po svemu sudeći jako se obradovala iznenađenju koje joj je mama priredila.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas