Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Раселу Кроуу зрабрањен долазак на крунисање краља Чарлса: При сусрету са принчевима Вилијамом и Харијем прекршио правило

Један од најпознатијих аустралијских глумаца и највећих живих глумачких икона Расел Кроу не може да присуствује крунисању краља Чарлса ИИИ, које ће се одржати ове суботе

1683293141_profimedia-0451311355.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славни глумац Расел Кроу истакао је да није позван на крунисање краља Чарлса ИИИ, а разлог томе је посебно занимљив.

Према "Даилy Маилу", Расел не може бити на крунисању јер није следио строги протокол када се последњи пут сусрео с члановима британске краљевске породице. Принца Харија и принца Вилиама назвао је "друговима" кад их је поздравио при једном од сусрета, упркос томе што му је речено да им се обраћа "званичним језиком".

Када га је радијски водитељ Ден Енсти у емисији "Трипле М Бреакфаст Брисбане" упитао иде ли у Лондон на крунисање, Цроу је рекао да "није добио позив."

- Вероватно због последњег пута када сам био представљен краљевској обитељи - додао је 59-годишњи глумац.

- При упознавању, коњаник британског краљевског домаћинства долази да разговара с вама и нагласи како морате да ословите принца. Ствар је у томе да то једноставно није у мом ДНК - објаснио је Цроу.

- Увек поштујем друге и увек ми је драго да упознам људе, али обраћати се некоме с "Ваше височанство" једноставно није у мојој природи - додао је славни глумац.

Иначе, Кроу, који је рођен на Новом Зеланду, рекао је да се сматра Аустралијанцем, јер је у тој земљи живео 49 од својих 59 година.

- Живео сам овде између своје четврте и четрнаесте године и вратио сам се на Нови Зеланд, но то није био мој дом - рекао је Расел.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas