· · Komentari: 0

Raselu Krouu zrabranjen dolazak na krunisanje kralja Čarlsa: Pri susretu sa prinčevima Vilijamom i Harijem prekršio pravilo

Jedan od najpoznatijih australijskih glumaca i najvećih živih glumačkih ikona Rasel Krou ne može da prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa III, koje će se održati ove subote

1683293141_profimedia-0451311355.jpg
Foto: Profimedia

Slavni glumac Rasel Krou istakao je da nije pozvan na krunisanje kralja Čarlsa III, a razlog tome je posebno zanimljiv.

Prema "Daily Mailu", Rasel ne može biti na krunisanju jer nije sledio strogi protokol kada se poslednji put susreo s članovima britanske kraljevske porodice. Princa Harija i princa Viliama nazvao je "drugovima" kad ih je pozdravio pri jednom od susreta, uprkos tome što mu je rečeno da im se obraća "zvaničnim jezikom".

Kada ga je radijski voditelj Den Ensti u emisiji "Triple M Breakfast Brisbane" upitao ide li u London na krunisanje, Crou je rekao da "nije dobio poziv."

- Verovatno zbog poslednjeg puta kada sam bio predstavljen kraljevskoj obitelji - dodao je 59-godišnji glumac.

- Pri upoznavanju, konjanik britanskog kraljevskog domaćinstva dolazi da razgovara s vama i naglasi kako morate da oslovite princa. Stvar je u tome da to jednostavno nije u mom DNK - objasnio je Crou.

- Uvek poštujem druge i uvek mi je drago da upoznam ljude, ali obraćati se nekome s "Vaše visočanstvo" jednostavno nije u mojoj prirodi - dodao je slavni glumac.

Inače, Krou, koji je rođen na Novom Zelandu, rekao je da se smatra Australijancem, jer je u toj zemlji živeo 49 od svojih 59 godina.

- Živeo sam ovde između svoje četvrte i četrnaeste godine i vratio sam se na Novi Zeland, no to nije bio moj dom - rekao je Rasel.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.